De kleine elektrische auto’s van de Volkswagen Groep

19 november 2019 om 09:33

Hieronder gaan we het kort hebben over de bekendgemaakte prijzen van de Volkswagen e-up, de Seat Mii electric en de Skoda CITIGO e IV. Dit zijn allemaal kleine elektrische stad auto’s.

Ze hebben een frisse look gekregen en komen met een 6,8 kWh sterke lithium-ion accupakket. Dit geeft de elektromotor een vermogen van 83 pk en 210 Nm koppel. Qua actieradius doen de auto’s het prima! Met een volle accu zou je 260 kilometer moeten redden, ook is deze met een wisselstroomwallbox van 7,2 kW binnen vier uur tijd opgeladen tot 80%!

De Skoda CITIGO e is ietsje goedkoper dan de andere twee, deze is er namelijk al vanaf 23.290 euro. Dit is zeer goedkoop en met een bijtelling van onder de 60 euro kan je de plank nooit misslaan lijkt me zo.

De Seat Mii electric is te bestellen vanaf 23.400 euro en hiervan zal de bijtelling eveneens onder de 60 euro komen.

De Volkswagen e-up zal te koop zijn vanaf de 23.475 euro en net als de Seat en de Skoda komen de wagens met vier jaar garantie op de motor en acht jaar garantie op de batterijen, ook is de aanschaf inclusief zes jaar onderhoud!

Dit kleine elektrische trio zal vanaf begin 2020 in de showrooms staan en zullen volledig in de 8% bijtelling categorie komen. Dit maakt dat deze wagens perfecte zakelijke lease auto’s zijn voor mensen die veel gebruik maken van de auto in de stad, of als je gewoon niet zoveel ruimte nodig hebt.

We kunnen deze wagens overigens al bestellen, dan komt die begin 2020 binnen. Verder kunnen we de wagens uitbreiden met een aantal kleine opties zoals grotere velgen en een mooie metallic lak. Mocht dit toch nog buiten het budget vallen, kun je altijd de reguliere versies nemen, die schelen namelijk +/- de helft in kosten.

Vraag vandaag nog een offerte aan. 

Terug naar overzicht

Meer informatie over

Nieuws

 • Tesla Cybertruck

  25/11/2019 09:25

  Tesla gaat deze zijn elektrische pick-up truck presenteren! Dit zijn natuurlijk echte Amerikaanse wagens en ik weet niet of de men...

  Lees meer >
 • De kleine elektrische auto’s...

  19/11/2019 09:33

  Hieronder gaan we het kort hebben over de bekendgemaakte prijzen van de Volkswagen e-up, de Seat Mii electric en de Skoda CITIGO e...

  Lees meer >
 • Honda E leasen

  15/11/2019 10:10

  Dan hebben we nog een ander Japans merk met een nieuwe elektrische auto, namelijk Honda. Deze presenteerde de Honda e, een kleine ...

  Lees meer >
Waarom zakelijk leasen bij Auto Lease Centrale?
 • Scherp geprijsd
 • Servicegericht
 • Transparant
 • Alle merken & modellen
 • Maatwerk
 • Volledig onafhankelijk
Lease offerte