De nieuwe Renault Zoe leasen

23 september 2019 om 11:39

Elektrisch rijden was een paar jaar geleden alleen voor de rijken, maar er komen steeds meer merken met betaalbare elektrische modellen. Dit maakt de drempel steeds lager om daadwerkelijk de overstap te maken naar een elektrische auto, hieronder zal ik wat toelichting geven over de prijzen!

In 2020 komen er nog veel meer modellen bij, waar wij persoonlijk met smacht op aan het wachten zijn! Verder is het niet gek dat er zoveel nieuwe modellen komen want fabrikanten moeten vanaf 2020 aan nog strengere emissie-eisen voldoen en dat maakt dat elektrische auto’s hard nodig zijn.

Voornamelijk zullen de nieuwe modellen komen in de kleinere klassen, bijvoorbeeld de nieuwe hippe Volkswagen ID.3 en de Volkswagen e-Up, ook komt er een nieuwe Peugeot e-208. Renault was met uitzondering op de eerdergenoemde modellen al bezig met een compacte elektrische auto, namelijk de compacte Renault Zoe.

Om te concurreren met deze andere merken heeft Renault de Zoe flink moeten opfrissen.

Het Interieur werd vernieuwd, het ziet er hoogwaardig en vol klasse uit, ook hebben ze de auto een facelift gegeven en ze hebben het uiterlijk een stuk stoerder gemaakt!

Daarnaast is deze nieuwe Renault Zoe voorzien van een 52 Kwh accupakket en volgens de WLTP kan je 390 km rijden op een volle accu. Het was al mogelijk om 22 kW AC te laden maar je kan nu ook 50 kW DC laden. Renault heeft nog niet veel gezegd over de prestaties van de Renault Zoe, het enige wat ze kwijt willen is dat de motor 100 kW levert wat omgerekend 135 pk is! De Renault Zoe zal aan het einde van dit jaar leverbaar zijn.

De prijzen starten  vanaf €33.590,- voor dat geld krijg je een Renault Zoe R110 Life voorzien van een 109 pk sterke elektromotor. Je kan ook een stap verder gaan, de luxere Renault Zoe R135 Zen heeft een 135 pk motor en begint bij €35.190,-

Wij vinden het een prachtige kleine stadsauto met een geweldig interieur.

Vraag vandaag nog een offerte op!

Terug naar overzicht

Meer informatie over

Nieuws

Waarom zakelijk leasen bij Auto Lease Centrale?
  • Scherp geprijsd
  • Servicegericht
  • Transparant
  • Alle merken & modellen
  • Maatwerk
  • Volledig onafhankelijk
Lease offerte