De prijs van de nieuwe Volkswagen Passat GTE zijn bekendgemaakt

15 oktober 2019 om 12:51

Het is en blijft natuurlijk een hele mooie zakelijke wagen, de Volkswagen Passat. Enkele jaren terug kon men deze wagen nog rijden met slechts zeven procent bijtelling en toen zag je overal Volkswagen Passat GTE’s rijden.

Vooraan kun je meer elektrische kilometers rijden met deze plug-in hybride. Nu draait het steeds meer om bijtelling ene voordelen in de huidige wereld. Voornamelijk bedrijven willen het wagenpark vervangen voor elektrische wagens, maar gezien bedrijven ook steeds groener willen worden blijven dit soort plug-in hybrides nog steeds erg interessant.

Volkswagen biedt meer luxe met deze vernieuwde Passat GTE in vergelijking met de voorganger. Ook is de actieradius verbeterd, de batterij is vervangen voor een 13 kWh batterij en daarmee is de accu 31 procent groter geworden in vergelijking met de voorganger. Maar hoeveel kilometer kan je nou volledig elektrisch afleggen met deze plug-in hybride? Nou de actieradius voor de Passat GTE Variant bedraagt 54 kilometer, en voor de Limousine uitvoering ligt deze op 56 kilometer. Dit is voor veel mensen ruim voldoende om woon-werk verkeer volledig elektrisch af te leggen. 

Als je langere afstanden moet rijden is dit uiteraard geen probleem, dan zal de vernieuwde Volkswagen Passat GTE op benzine rijden en daarbij krijgt hij hulp van de elektromotor.

Het rijplezier in deze Volkswagen Passat GTE is enorm! Deze Passat GTE komt met een TSI benzinemotor en heeft 156 pk tot zijn beschikking. In de GTE modus komt deze Passat echt tot leven en krijgt deze wagen 218 pk en 440 Nm koppel tot zijn beschikking. De topsnelheid bedraagt dan 222 kilometer per uur.

De prijzen beginnen op 48.440 euro. Maar we adviseren de Variant GTE Business, deze uitvoering komt vanaf 49.820 euro en deze wagen heeft onder andere navigatie, een panoramadak en een achteruitrijcamera!  

De bijtelling van deze wagen begint bij 329 euro per maand, dat is enorm veel auto voor dat geld. We kunnen nu al bestellingen plaatsen voor deze wagen, dus vraag vandaag nog een offerte aan!

Terug naar overzicht

Meer informatie over

Nieuws

Waarom zakelijk leasen bij Auto Lease Centrale?
  • Scherp geprijsd
  • Servicegericht
  • Transparant
  • Alle merken & modellen
  • Maatwerk
  • Volledig onafhankelijk
Lease offerte