Door zakelijk leasen gerichte focus

03 september 2019 om 09:36

Het zakelijk leasen zorgt voor onbezorgd reizen van locatie naar locatie. Het leasen van een auto past bij de huidige zelfstandig ondernemer die een gerichte focus heeft op zijn of haar werkzaamheden in de onderneming. Nooit meer stranden langs de weg in een onbekende plaats zonder dat je snel weer verder kunt rijden. 24-uurs hulpverlening in binnen-en buitenland is een van de prioriteiten van de leasemaatschappij. Ook behoren bijkomende kosten en onaangename rekeningen tot de verleden tijd. Leasen zou je veel gemak kunnen bieden als je niet meer allerlei dingen wil regelen voor je auto. Meer tijd en energie voor je werk helpt je onderneming vooruit.

Een auto leasen snel geregeld
Een auto zakelijk leasen via internet voor je onderneming is snel geregeld. Voor meer informatie en een overzicht van de kosten van jouw gewenste auto, kan je terecht op de website. Ook kan je een vrijblijvende offerte aanvragen. In het ruime aanbod vind je allerlei soorten auto’s. Verschillende typen en modellen kun je daar vinden en bekijken. Er zijn meerdere afbeeldingen beschikbaar. Het proces van de offerte naar de levering of het ophalen van de auto duurt niet lang en voor je het weet rijd je onbezorgd rond.

Zakelijk leasen nu zeer gemakkelijk
Een ondernemer werkt vaak uren op een dag en moet op tijd bij afspraken en klanten zijn. Dan zijn alle uren en minuten erg kostbaar en wil je niet worden opgehouden. Met een auto leasen kan je alle zorgen over eventuele reparaties en vervangingen vergeten en ben je tegelijkertijd goed verzekerd. Ook de wegenbelasting is inbegrepen in de maandelijkse prijs die je betaalt als je de auto leaset.  

Terug naar overzicht

Meer informatie over

Nieuws

Waarom zakelijk leasen bij Auto Lease Centrale?
  • Scherp geprijsd
  • Servicegericht
  • Transparant
  • Alle merken & modellen
  • Maatwerk
  • Volledig onafhankelijk
Lease offerte