MG leasen met 4% bijtelling, is nog mogelijk

09 oktober 2019 om 10:10

Het historische MG, we hebben er al een tijd niets van gehoord, als kind al was ik verliefd op de Oldtimers van dit merk. Maar het Britse merk is weer in het nieuws! Een nieuwe auto komt op de markt, en het logo is vrijwel hetzelfde gebleven maar het merk zelf is niet meer hetzelfde.

MG prijzen zijn bekend in Nederland

MG komt namelijk terug als een volledig elektrisch automerk en het model waar ze als eerste mee naar voren komen is de ZS EV. Het Chinese SAIC Motor is verantwoordelijk voor een financiële injectie in het bedrijf. We hadden al een paar foto’s voorbij zien komen, en ook zijn we uitgenodigd voor de presentatie van deze wagen, waar we ook zeker over zullen schrijven. We zijn dus erg benieuwd, maar voorlopig is er nog niet enorm veel bekend. Wel zijn de prijzen bekendgemaakt. Deze elektrische Crossover is er al vanaf 29.990 euro. Een luxere uitvoering zal 31.990 euro gaan kosten. Dit is een enorm concurrerende prijs en MG zal het opnemen tegen wagens als de Hyundai KONA Electric die een respectievelijke 41.595 euro kost en de Kia e-Niro die er is vanaf 42.510 euro.

Specificaties MG ZS EV

Dat maakt de MG wel heel voordelig, maar je levert wel iets in op de actieradius, de MG heeft een actieradius van 263 kilometer. Maar veel mensen rijden dit niet in een stuk en dat maakt deze wagen heel aantrekkelijk. Wat deze wagen ook heel interessant maakt is de bijtelling, met deze lage prijs komt die in 2020 ook in aanmerking voor de 8% over de volledige wagen. Met deze MG ZS EV krijg je een 44,5 kWh accupakket en het opladen gaat middels een 85 kW snel lader.

MG zal in de komende jaren vier tot zeven modellen op de Nederlandse markt gaan uitbrengen en we zijn heel benieuwd wat het merk gaat brengen. We zijn positief verrast over deze mooie crossover. Maar heel eerlijk ben ik ook enthousiast dat het merk MG weer tot leven is gekomen!

Vraag een offerte aan om een MG ZS te bestellen!

Terug naar overzicht

Meer informatie over

Nieuws

Waarom zakelijk leasen bij Auto Lease Centrale?
  • Scherp geprijsd
  • Servicegericht
  • Transparant
  • Alle merken & modellen
  • Maatwerk
  • Volledig onafhankelijk
Lease offerte