Nog een plug-in hybride scoren dit jaar?

05 september 2016 om 10:00

Vanaf 1 januari 2017 wordt de bijtelling van plugin hybrides gelijk getrokken met die van gewone auto’s. Een hogere aanschafprijs maakt het dan volstrekt oninteressant om nog te stekkeren, maar dit jaar hebben plug-ins die onder 50 gram zitten nog wel een lagere bijtelling van 15%.

Je moet je over een ding heen zettenL als je dit jaar plug-in hybride gaat rijden, dan ben je veel duurder uit dan de buurman die in 2013 zijn Outlander  of V60 geleverd kreeg. Die mensen genieten van 0% bijtelling, MIA, KIA, VAMIL en nog wat regelingen die er op neer komen dat Staatssecretaris Wiebes  hoogstpersoonlijk iedere week een envelop met vier knisperende vijftigjes  in je brievenbus gooit. Gewoon omdat ze het waard zijn. Zij waren de mensen die global warming een halt hebben toegeroepen door op tijd zich op te offeren en in een plugin hybride te gaan rijden.

In 2014 ging de bijtelling op plugin hybrides  naar 7%. De nogal  ‘’ecologisch gestylde’’ Ampera en Prius met een wat hogere aanschafprijs vielen direct uit de gratie, andere plugins vlogen nog wel de showrooms uit.

Wilt u nog een plugin hybride auto leasen, neem contact met ons op of voor meer informatie kunt u ook kijken op onze website www.autoleasecentrale.nl

plugin hybrid

Terug naar overzicht

Meer informatie over

Nieuws

Waarom zakelijk leasen bij Auto Lease Centrale?
  • Scherp geprijsd
  • Servicegericht
  • Transparant
  • Alle merken & modellen
  • Maatwerk
  • Volledig onafhankelijk
Lease offerte