Waar kun je snel een bedrijfswagen leasen?

16 december 2016 om 12:35

Stel je hebt al jaren een bedrijfswagen, maar op een bepaald moment ontstaan er mankementen aan en die kunnen alleen gerepareerd worden als je flink in de buidel tast. Dat is de auto eigenlijk niet meer waard. Een nieuwe bedrijfswagen kopen is een optie, maar dan moet je flink investeren en daar heb je nu even niet de financiële middelen voor. Dus besluit je om de mogelijkheden voor lease te onderzoeken. Een bedrijfswagen leasen is gelukkig snel geregeld via het internet zodat je snel weer de weg op kunt.

Hoe kan ik gemakkelijk een bedrijfsauto leasen?
Wil je een bedrijfswagen gaan leasen dan regel je dat vanachter je bureau via het internet. Dat is de snelste manier want je hoeft er niet de deur voor uit. Als je al weet welk merk en type bedrijfswagen het moet worden dan is het helemaal makkelijk, want dan hoef je daar al niet meer over na te denken als je de lease van je nieuwe bedrijfsauto gaat regelen. Je hoeft alleen nog maar de prijzen te vergelijken van verschillende leasemaatschappijen want je betaalt natuurlijk liever niet te veel voor de lease van de bedrijfsauto. Je hebt immers meer kosten waar je als bedrijf rekening mee moet houden.

Bezuinig op de kosten van je bedrijfswagen
Je kunt simpel bezuinigen op de kosten van je bedrijfswagen door deze niet te kopen maar te leasen. Hiermee bespaar je sowieso op onverwachte kosten want al het onderhoud en reparaties zitten inbegrepen in de leaseprijs. Je weet dus vooraf wat de kosten zijn en deze kun je dan ook direct in je boekhouding invoeren. Deze kosten staan vast, ongeacht wat voor onderhoud of reparaties er nodig zijn aan de leaseauto gedurende de periode dat je hem in  gebruik hebt. Dit maakt leasen zeer aantrekkelijk.

Terug naar overzicht

Meer informatie over

Nieuws

Waarom zakelijk leasen bij Auto Lease Centrale?
  • Scherp geprijsd
  • Servicegericht
  • Transparant
  • Alle merken & modellen
  • Maatwerk
  • Volledig onafhankelijk
Lease offerte