abarth leasen3

Abarth leasen

Een stadsauto die u toch het goede gevoel van de grote open weg laat beleven? Dat is wat een Abarth biedt. Het merk staat namelijk bekend om zijn pittigheid. Een schorpioen als logo zegt in dat opzicht dan ook heel veel. Dit maakt de Abarth dan ook een steeds populairder wordend merk op de leasemarkt. En nu is hij ook nog eens heel makkelijk als leaseauto te krijgen. Leasen biedt namelijk vele voordelen. Niet alleen zakelijk, maar ook privé. Als u zich afvraagt of Abarth lease ook voor u aantrekkelijk is, dan kunt u dat toetsen met de voordelen die hier op een rij zijn gezet.

Persoonlijk maken
Het grootste voordeel van het leasen van een Abarth is dat hij volledig aan uw eigen wensen is aan te passen. Nu is dat natuurlijk tegenwoordig voor elke auto tot op bepaalde hoogte waarheid, maar een Abarth komt alleen al in zes verschillende standaard uitvoeringen. Die allemaal nog eens verder aan te passen zijn. Persoonlijker kunt u het bijna niet maken. Van zeer sportief tot strak en zakelijk en alles wat daar tussenin zit. Zowel qua interieur als motorisch is alles mogelijk. Het is niet voor niets dat de Abarth steeds vaker de showroom uit rolt.

Zonder zorgen
Het samenstellen van de Abarth is eigenlijk de grootste zorg. Nadat u de auto geheel naar eigen inzicht heeft ingericht bent u van alle zorgen af. Dat komt omdat de Abarth te leasen is volgens de voorwaarden van full operational lease. Dit is leasen waarbij alle kosten gedekt zijn en alle randzaken geregeld. Van een servicebeurt, tot pechhulp, tot wegenbelasting, u heeft nergens meer omkijken naar. U moet alleen nog zelf voor de brandstof zorgen. Zo kunt u zonder zorgen al uw zakelijke kilometers maken in een auto die volledig voldoet aan alles wat u zich maar kunt wensen. 

Bekijk ons totale Abarth aanbod