infiniti leasen

Infinti lease

Ondernemen is ook een kwestie van de juist keuzes maken. Originaliteit kan ook belangrijk zijn. Zeker in een wereld waarin hij die afwijkt vaak net iets verder komt dan de grote groep. Dit idee is ook toe te passen in uw leasestrategie. Hoewel er allerlei modellen en merken te vinden zijn waarmee u een hele traditionele keus zou kunnen maken. Dat u toch voor een Infiniti kiest zegt iets over uw ondernemersgeest. U bent namelijk niet bang om out-of-the-box te denken als het om zakelijke beslissingen gaat. Terwijl een Inifinti eigen zelfs geeneens zo ver van de Europese traditie af ligt.

Link naar Frankrijk
Het Japanse merk is nog geen dertig jaar op de markt. Inifinti werd namelijk pas aan het einde van de jaren tachtig in de markt gezet als de luxere lijn van Nissan. Daarmee is direct duidelijk wat er zo Europees is aan de Infiniti. De lijn van Nissan naar Renault is namelijk niet zo lang. Dit is ook de reden waarom de Infiniti aan een opmars bezig is op de Europese wegen. Dat en het gebruiksgemak voor zakelijke doeleinden natuurlijk. Het is dan ook goed mogelijk dat Infiniti lease precies datgene is waar u naar op zoek bent als ondernemer.

Volledig verzorgd
Een leasecontract volgens Full operational lease betekent dat uw auto voortaan uw laatste zorg is als ondernemer. Bij deze leasevorm wordt alles namelijk voor u verzorgd door de leasemaatschappij. U betaalt een vast maandbedrag en voor dat bedrag hoeft u niets meer te doen, zelfs de wegenbelasting is geregeld. In sommige gevallen kan er zelfs over brandstof worden meegedacht. Dit is ook uit zakelijk oogpunt zeer aantrekkelijk omdat u dan voor de komende jaren exact kunt begroten wat uw auto u gaat kosten. Deze leasevorm is dan ook vaak gekozen bij Infiniti lease.

Bekijk ons totale Infiniti aanbod