kia leasen

Kia Lease

Zoals ook bij het Koreaanse moedermerk het geval is, staat Kia voor een nieuwe tijd. Het is een opkomende fabrikant die ook in de leasemarkt een steeds groter aandeel weet te veroveren. Kia’s zijn dan ook al jaren hoog op de lijst van meest geleasede modellen te vinden. Denk alleen al aan de overname van de openbare weg door de Sorento van enkele jaren geleden. De kans is groot dat ook u al overtuigd bent geraakt van de voordelen van het leasen van een Kia. U bent in ieder geval geïnteresseerd in wat het voor u kan betekenen als ondernemer.

Ook andere modellen
De Sorento is natuurlijk niet het enige model van Kia dat voor u van waarde kan zijn. De lijn van Kia wordt steeds verder uitgebreid. Zo zijn er dus auto’s voor de verschillende rijdertypes beschikbaar. Dit is ook interessant als u een wat grotere onderneming leidt en graag alle soorten functies in hetzelfde merk auto wilt onderbrengen. Van het kantoorpersoneel tot de buitendienst. Dit maakt het zakelijk aantrekkelijk om grotere deals te sluiten. Wat het voor u makkelijker te begroten maakt omdat u precies weet waar u aan toe bent. Dit is een belangrijke reden waarom vaak voor Kia lease wordt gekozen.

Top tien
Die ontwikkeling heeft een positieve uitwerking gehad. Kia behoort inmiddels tot de top tien van automerken die actief zijn in Nederland. Dit is vooral te danken aan de mogelijkheden die bij Kia lease horen. De auto’s zijn namelijk geschikt voor alle vormen van lease die er te bedenken zijn. Bovendien is de leasemaatschappij hier altijd een belangrijke factor in. Want ook bij de experts zijn al deze voordelen duidelijk bekend. Zij zullen het dan ook zeker aanraden om Kia lease te overwegen als een serieuze optie om uw zakelijke doelen te helpen bereiken. Wat deze doelen ook mogen zijn.

Bekijk ons totale KIA aanbod