lancia leasen

Lancia lease

Het leasen van een Lancia kan verschillende doelen dienen. Dat betekent dat een Lancia dus ook iets voor u kan zijn. Het ligt er maar net aan wat u wilt uitstralen. Wilt u gaan voor Italiaans design, of juist voor Italiaanse snelheid? Lancia is namelijk één van de weinige automerken die zich kan meten met beide doelgroepen. Bent u een excutive met uitstraling of juist een manager met de kwaliteiten van een vliegende keeper, dan kunt u er in beide gevallen gerust op zijn dat de Lancia bij u past. Lancia lease is daarom dan ook een veel gekozen optie in de zakelijke leasebranche.

Van alle markten thuis
Er zijn maar weinig merken op de wereld die zoveel kennis hebben opgedaan in alle mogelijk verschillende takken van de autowereld. Zo is Lancia actief geweest in de Formule 1, maar heeft het ook vrachtwagens geproduceerd. Die diversiteit in kennis vindt u nu nog altijd terug in de modellen die het tegenwoordig op de markt heeft. Ze zijn stevig en solide enerzijds, maar snel en effectief anderzijds. Bovendien zijn de verschillende leaseopties die er zijn allen toepasbaar op de modellen van Lancia. De flexibiliteit die u daarmee heeft is vooral vanuit zakelijk oogpunt natuurlijk uiterst aantrekkelijk te noemen.

Een voorbeeld
Een voorbeeld van een optie die goed bij de Lancia past is kiezen voor Full operational lease. Iedereen die wel eens met autolease te maken heeft gehad in zijn leven kent deze vorm. Het is niets anders dan een vast bedrag voor een all-in deal. Dat betekent dus een auto, de belasting en verzekering, de kosten voor onderhoud en verdere voorkomende zaken. Allemaal voor één duidelijk bedrag per maand. In het geval van Lancia lease komt dit zeer regelmatig voor. Natuurlijk zijn er ook andere mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan shortlease of financial lease. 

Bekijk ons totale Lancia aanbod