fbpx
085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 – 17:00

a
085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 - 17:00

Citroen Jumper (Enkele Cabine) lease vanaf €499,-

Vrijblijvende offerte aanvragen


  • Persoonlijke gegevens:  • Contract gegevens:


  • Hidden
    Een auto of bedrijfswagen leasen zonder enige zorgen over extra kosten, kies dan voor Operational lease. Een auto of bedrijfswagen kopen en direct eigenaar van de auto zijn, kies van voor Financial lease.

  • Vraag/opmerking:


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Citroën Jumper lease

In de wereld van bestelbussen zijn meerdere merken goed vertegenwoordigd. Dat geldt voor zowel Duitse merken als voor Franse merken. Van de Franse merken zijn met name Peugeot en Citroën prima vertegenwoordigd. Peugeot heeft in de afgelopen jaren meerdere aantrekkelijke bestelbussen op de markt gebracht, terwijl ook Citroën met interessante modellen op de markt gekomen is.

Op dit moment heeft Citroën een divers en interessant modellengamma. Zo kun je kiezen voor de kleine Citroën Berlingo, kun je kiezen voor een tussenformaat in de vorm van de Citroën Jumpy en kun je kiezen voor een grote bestelbus; de Citroën Jumper.

Als jouw voorkeur naar een grote bestelbus uitgaat, is het sowieso interessant om naar de Citroën Jumper te kijken. Dit model is namelijk vrij groot uitgevoerd, is in allerlei varianten verkrijgbaar én is ook nog eens voordelig geprijsd. Voor een relatief laag leasetarief per maand kun jij met veel plezier gebruik gaan maken van deze grote bestelbus.

Voordat het zover is, moet je uiteraard wel belangrijke keuzes gaan maken. De Citroën Jumper is namelijk in allerlei varianten verkrijgbaar. Ons advies is daarom om in eerste instantie jouw wensen even op een rijtje te zetten. Aan de hand van jouw eigen wensen kun je vervolgens gericht op zoek gaan naar de beste variant van de Citroën Jumper.

Feit is in ieder geval dat je méér dan voldoende keus hebt. Zo kun je kiezen tussen allerlei uitvoeringen, allerlei varianten, allerlei motorvarianten en allerlei soorten laadvermogen. Op het gebied van brandstof heb je echter niks te kiezen: Citroën biedt dit model alleen maar met dieselmotoren aan.

Wil je graag een compacte Citroën Jumper gaan gebruiken? Dan kun je kiezen voor de L1H1 variant met een laadvermogen van 1150 kg. Wil je het liever grootser aanpakken? Dan kun je kiezen voor bijvoorbeeld de L3H2 variant met een laadvermogen van maar liefst 1475 kg. Moraal van het verhaal; bij de Citroën Jumper is in principe alles mogelijk!

Heb je eenmaal de gewenste variant van de Citroën Jumper gevonden? Dan kun je deze variant ook nog naar wens samen gaan stellen. Je kunt bijvoorbeeld nog allerlei opties aan de bestelbus toevoegen, terwijl je ook zelf de exterieurkleur kunt bepalen. Tot slot is het ook nog mogelijk om het interieur naar wens te maken. Als je de Citroën Jumper volledig naar wens samen hebt weten te stellen, geniet je in ieder geval van een ruime, comfortabele én betaalbare bestelauto.

Citroën Jumper zakelijk leasen

Ruim, betaalbaar en comfortabel. Dat zijn toch wel de belangrijkste kernwaarden van de Citroën Jumper. Dit is het grootste model uit het modellengamma van Citroën en is vrij populair te noemen. Vrij veel zelfstandige ondernemers en grote bedrijven kiezen, mede vanwege de prijs-kwaliteitsverhouding, voor de Citroën Jumper.

Heb jij ook wel oren naar deze ruime doch betaalbare bestelbus? Dan is de kans groot dat je de perfecte Citroën Jumper kunt gaan vinden. Deze bestelbus is namelijk in tal van uitvoeringen, varianten en afmetingen verkrijgbaar. Op basis van jouw wensen kun je dus altijd de perfecte Citroën Jumper samen gaan stellen.

Als je dat gaat doen, is het ook zaak om goed na te denken over de financiering. Ga je de Citroën Jumper zelf kopen of ga je de Citroën Jumper zakelijk leasen? In onze ogen kun je maar één verstandige keuze maken: de Citroën Jumper zakelijk leasen. Je weet daarmee van een kostenbesparing te genieten, terwijl je ook nog voor onverwachte kosten komt te staan. Doordat je maandelijks een vast leasetarief moet betalen, weet je de kosten perfect te budgetteren.

Wil je de Citroën Jumper graag zakelijk leasen? Dan is het zaak om een keuze te maken tussen de twee volgende leasevormen:

• Financial lease: bij deze leasevorm ben jij de gebruiker én de eigenaar van de bestelbus. De bestelbus staat op jouw balans en blijft ook na afloop van het lease contract eigendom van jou.
• Operational lease: bij deze leasevorm is de bestelbus van de leasemaatschappij. Jij gebruikt de bestelbus in ruil voor een vast leasetarief per maand. Na afloop van de leaseperiode blijft de bestelbus eigendom van de leasemaatschappij.

Wil je direct de beste Citroën Jumper lease deals ontvangen? Schakel onze lease specialisten in en laat je verrassen door de aantrekkelijke leasetarieven!

Citroen Jumper leasen:

Rente en afschrijving
Wegenbelasting
All-risk verzekering inclusief inzittenden dekking
Reparaties
Ruit reparaties en vervanging
Onderhoud
Schadeherstel
Zomerbanden
24-uurs Hulp verlening in binnen- en buitenland
Gelijkwaardig vervangend vervoer bij schade en/of onderhoudswerkzaamheden na 24 uur

Eventueel uit te breiden met:

Winterbanden
Nationaal of Europees brandstofpas inclusief brandstofvoorschot

Waarom AutoLeaseCentrale?

9.4 gemiddeld cijfer van klanten
Ondernemers met jaarcijfers
Direct uit voorraad leverbaar
Binnen 24 uur uitslag

Advies nodig?

085 487 70 10

Ma t/m Vrij van 09:00-17:00 uur

Email uw vraag

Binnen 24 uur antwoord

Laat je terug bellen

Vul het formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.