fbpx
085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 – 17:00

a
085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 - 17:00

Dacia Lease

Dacia is als automerk de laatste jaren snel opgekomen in Nederland. Dat een automerk nog niet lang op de markt actief is, betekent namelijk niet dat het ook niets te bieden heeft. Ook slimme ondernemers zijn zich daarvan bewust.

Dacia lease
Dacia Duster leasen

Dacia Jogger

Lease vanaf: € 446

Dacia Duster leasen

Dacia Duster

Lease vanaf: € 494

Dacia Sandero leasen

Dacia Sandero

Lease vanaf: € 360

Zij kiezen steeds vaker voor de modellen van de Roemeense fabrikant. Dacia lease heeft de laatste tijd dan ook een duidelijk marktaandeel te pakken gekregen. Dat komt omdat het Roemeens merk in de laatste twintig jaar zijn waarde in West-Europa bewezen heeft. Toch gaat daar een langere geschiedenis die verweven met de rest van Europa is aan vooraf.

Altijd al westers geweest
Dat Dacia niet zomaar in Nederland voet aan de grond kreeg is bij iedereen wel bekend. Dat de reden was dat de Roemeense fabrikant altijd al Europese steun kreeg is echter wat minder bekend. Toch is vanaf het eerste begin het Franse Renault bij de ontwikkeling van de Dacia betrokken geweest. De Dacia’s van het eerste uur toonden dan ook veel gelijkenis met de klassieke modellen van het merk Renault. Tegenwoordig is de band nog even innig als hij altijd al was. Dit is dan ook de reden dat de Dacia’s in de showrooms van de leasemaatschappijen terecht zijn gekomen.

Vele duizenden Dacia’s
Niet alleen in de leasewereld, maar ook in de verkoop is de Dacia populair. De afgelopen jaren zijn er honderdduizenden verkocht en verhuurt. Dit zegt natuurlijk iets over de kwaliteit van de auto’s. Velen hebben hier vertrouwen in. Zeker in verhouding tot wat u er voor betalen moet. Leasen van een zakelijke Dacia brengt een aantal voordelen met zich mee. De leaseprijzen van de Dacia zijn bijvoorbeeld niet hoog. Terwijl u toch alle leasevoordelen geniet. Zeker in het geval u voor Full operational lease kiest. Dan hoeft u de komende jaren nergens aan te denken. Behalve aan de benzine.