fbpx
085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 – 17:00

a
085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 - 17:00

Land Rover Lease

Sommige verhalen blijven altijd inspirerend als je ze hoort. De Land Rover, tenminste, het eerste model, was al een legende op de dag dat hij uitkwam. Destijds waren mensen die zich bezighielden met kunst en design namelijk zeer onder de indruk van dit nieuwe type vervoersmiddel.

Land Rover lease

De Land Rover kwam dan ook in allerlei tentoonstellingen over moderne kunst en design terecht. De Land Rover blijft uiteindelijk echter eerst en vooral een auto. Tegenwoordig is het dan ook net als ieder ander model mogelijk om goeie leasecontracten voor dit Britse merk af te sluiten. Ook zakelijk kan dit voordelen bieden.

Moderne tijd
Die tijden van tentoonstellen van de Land Rover liggen alweer ver in het verleden. De Land Rover werd destijds vooral geroemd om zijn industriële look en ontwerp. Het was iets wat men nog niet eerder had gezien. De auto was gemaakt voor specifieke doelen. Bijvoorbeeld het presteren op moeilijk begaanbaar terrein. Tijden veranderen echter. Tegenwoordig is een Land Rover juist net zo geschikt voor de stads- en snelwegen van Nederland. Steeds meer mensen zijn dan ook geïnteresseerd in het leasen van een Land Rover. Vooral de modellen die zijn gemaakt met het oog op juist die doelgroep doen het daarin erg goed als leaseauto.

Meest gewilde modellen
Land Rover richt zich op de ontwikkeling van slechts een beperkt aantal modellen. Dit houdt het overzichtelijk en gericht. Kenmerken die ook bij het rijden in een Land Rover passen. Twee Land Rover modellen springen er bovenuit als het om leasen gaat. Dit zijn de Land Rover Cruiser en de Land Rover Cherokee. Het zijn auto’s die vooral praktisch veel te bieden hebben. Zeker wanneer je zakelijke leaseauto ook in je privéleven een functie moet vervullen kan dit een belangrijke overweging zijn. Land Rovers zijn auto’s die ook op zaterdagen met de kinderen heel handig kunnen zijn.