fbpx
085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 – 17:00

a
085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 - 17:00

Ford Lease

Er zijn weinig merken en bedrijven die meer impact op de wereld hadden. Als Ford er niet was geweest, dan had u waarschijnlijk geeneens dit verhaal gelezen. Ford is namelijk verantwoordelijk voor het feit dat de autobranche geworden is wat hij nu is.

Ford lease
Ford Ecosport leasen

Ford Ecosport

Lease vanaf: € 461

Ford Fiesta leasen

Ford Fiesta

Lease vanaf: € 386

Ford Focus leasen

Ford Focus

Lease vanaf: € 409

Ford Kuga leasen

Ford Kuga

Lease vanaf: € 486

Ford Puma leasen

Ford Puma

Lease vanaf: € 394

Ford Puma leasen

Ford Explorer 

Lease vanaf: € 1365

Henry Ford had een visie en een plan. Die dingen samen zorgden ervoor dat gemotoriseerd vervoer ineens bereikbaar werd. De zakenwereld profiteerde hier misschien wel het meest van. Ondernemen werd lucratiever dan ooit. Het is om die reden vandaag de dag dan ook nog steeds zo dat modellen van Ford bovenaan veel leasewensen prijken. Dat komt omdat het merk nog altijd bepaalde kwaliteiten bezit die iedereen aanspreken.

Top vier
Ford behoort meer dan een eeuw later nog altijd tot de top vier van de mondiale autobranche. Overal ter wereld worden de Fords verkocht en vooral ook geleased. Dat komt omdat Ford op vele markten mee kan doen. Zo zijn er de kleine praktische citycar-modellen, maar ook de meer ruime en stabiele zakelijk modellen. Je hoeft dus niet tot een bepaalde doelgroep te behoren om een Ford-rijder te zijn. Dit maakt het zakelijk ook een aantrekkelijke optie. Want een Ford is passend in veel situaties. Leasemaatschappijen bieden Ford lease dan ook in veel varianten aan.

Shortlease
Leasen hoeft niet altijd een meerjarenproject te zijn. Ook voor de korte termijn kan een Ford leasen een goede optie zijn. Shortlease is namelijk een vorm van leasen die steeds meer terrein wint in het zakelijk landschap van Nederland. Dat komt omdat deze vorm ondernemers een hoge mate van flexibiliteit geeft. Korte gerichte opdrachten zijn ineens een stuk gemakkelijker voor u uitvoerbaar wanneer u voor een korte periode over bijvoorbeeld een Transit of een Galaxy kunt beschikken. Zo is Ford ook meer dan een eeuw later nog altijd een vooroplopende merk in de auto-industrie.