fbpx
085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 - 17:00

klantenvertellen autoleasecentrale

Ford Lease

Er zijn weinig merken en bedrijven die meer impact op de wereld hadden. Als Ford er niet was geweest, dan had u waarschijnlijk geeneens dit verhaal gelezen. Ford is namelijk verantwoordelijk voor het feit dat de autobranche geworden is wat hij nu is.

Ford lease
Ford C-Max leasen

Ford C-Max

Lease vanaf: € 447

Ford Ecosport leasen

Ford Ecosport

Lease vanaf: € 361

Ford Edge leasen

Ford Edge

Lease vanaf: € 1189

Ford Fiesta leasen

Ford Fiesta

Lease vanaf: € 286

Ford Focus leasen

Ford Focus

Lease vanaf: € 378

Ford KA+ leasen

Ford KA+

Lease vanaf: € 291

Ford Kuga leasen

Ford Kuga

Lease vanaf: € 478

Ford Mondeo leasen

Ford Mondeo

Lease vanaf: € 528

Ford Puma leasen

Ford Puma

Lease vanaf: € 390

Ford Focus Wagon leasen

Ford Focus Wagon

Lease vanaf: € 397

Ford Mondeo Wagon leasen

Ford Mondeo Wagon

Lease vanaf: € 587

Ford Mustang leasen

Ford Mustang

Lease vanaf: € 1112

Henry Ford had een visie en een plan. Die dingen samen zorgden ervoor dat gemotoriseerd vervoer ineens bereikbaar werd. De zakenwereld profiteerde hier misschien wel het meest van. Ondernemen werd lucratiever dan ooit. Het is om die reden vandaag de dag dan ook nog steeds zo dat modellen van Ford bovenaan veel leasewensen prijken. Dat komt omdat het merk nog altijd bepaalde kwaliteiten bezit die iedereen aanspreken.

Top vier
Ford behoort meer dan een eeuw later nog altijd tot de top vier van de mondiale autobranche. Overal ter wereld worden de Fords verkocht en vooral ook geleased. Dat komt omdat Ford op vele markten mee kan doen. Zo zijn er de kleine praktische citycar-modellen, maar ook de meer ruime en stabiele zakelijk modellen. Je hoeft dus niet tot een bepaalde doelgroep te behoren om een Ford-rijder te zijn. Dit maakt het zakelijk ook een aantrekkelijke optie. Want een Ford is passend in veel situaties. Leasemaatschappijen bieden Ford lease dan ook in veel varianten aan.

Shortlease
Leasen hoeft niet altijd een meerjarenproject te zijn. Ook voor de korte termijn kan een Ford leasen een goede optie zijn. Shortlease is namelijk een vorm van leasen die steeds meer terrein wint in het zakelijk landschap van Nederland. Dat komt omdat deze vorm ondernemers een hoge mate van flexibiliteit geeft. Korte gerichte opdrachten zijn ineens een stuk gemakkelijker voor u uitvoerbaar wanneer u voor een korte periode over bijvoorbeeld een Transit of een Galaxy kunt beschikken. Zo is Ford ook meer dan een eeuw later nog altijd een vooroplopende merk in de auto-industrie.

Chat openen