fbpx
085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 – 17:00

a
085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 - 17:00

Subaru Lease

Soms moet een bedrijf ook beslissingen durven nemen die misschien niet zo voor de hand liggen. Subaru deed dat. Het koos ervoor om de kleine stadsauto’s niet langer in het assortiment op te nemen. Terwijl dit toch de kern van de Japanse auto-industrie is.

Subaru lease
Subaru Forester leasen

Subaru Forester

Lease vanaf: € 591

Subaru Outback leasen

Subaru Outback

Lease vanaf: € 655

Subaru XV leasen

Subaru XV

Lease vanaf: € 499

In plaats daarvan ging het zich toeleggen op de middenklassers en andere grotere modellen. Dit zijn de Subaru-modellen die bij uitstek geschikt zijn voor een zakelijke leaseovereenkomst. De beslissing van Subaru bewijst dat een eigen weg gaan altijd de juiste keuze is. Subaru lease past dan ook goed bij ondernemers die met die insteek in het leven staan.

Rally
Hoewel het een gedurfde beslissing was om de citycar te staken, toonde het wel inzicht. Dat de Japanse fabrikant koos voor grotere modellen heeft ook nog een andere reden. Het heeft er namelijk door de jaren heen veel succes mee gehad. Subaru spreekt bij velen vooral tot de verbeelding omdat het zeer sterk is in een zeer specifieke racevorm. Namelijk de rallysport. Hoewel het merk als fabriek al enkele jaren geen uitdaging meer in de sport ziet, worden veel privéteams nog altijd ondersteund door het merk. De expertise die in de racesport wordt opgedaan is altijd terug te vinden in de auto’s voor de grote weg.

Het leasen van een Subaru
U kiest uw Subaru natuurlijk vooral vanuit zakelijk oogpunt. U zoekt daarin een auto die vooral praktisch is en voldoet aan de wensen die u als ondernemer heeft. Daar moet echter ook bij de leasevorm aandacht voor worden gehouden. Ook bij Subaru lease moet het zo zijn dat de keuze die u maakt u zakelijk het meest profijt oplevert. Subaru heeft dan ook verschillende modellen die ieder op eigen wijze kunnen bijdragen aan de doelen die u voor zichzelf gesteld heeft. Zo past een Subaru zonder twijfel in elk leaseplan.