fbpx
085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 – 17:00

a
085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 - 17:00

Porsche Lease

Wie zich wil onderscheiden leaset een auto die een ander niet zo snel als optie zal zien. Zo kunt u bijvoorbeeld een Porsche leasen. Porsche heeft als bedrijf een wat jongere geschiedenis dan de meeste Europese autofabrikanten.

Porsche lease
Porsche Panamera leasen

Porsche Panamera

Lease vanaf: € 1499

Porsche Cayenne leasen

Porsche Cayenne

Lease vanaf: € 1349

Porsche Macan leasen

Porsche Macan

Lease vanaf: € 999

Porsche Panamera leasen

Porsche 718

Lease vanaf: € 1279

Dat kunt u bijvoorbeeld zien aan de hoeveelheid Porsche-modellen u in de loop der jaren in de film en op televisie een rol zag hebben. Dit is niet voor veel andere automerken weggelegd. Vooral de Porsche 911 heeft iets iconisch in dat opzicht. Het is ook om die reden dat hij zo tot de verbeelding spreekt.

Zakelijker
De Porsche 911 is dus al vijftig jaar langer populair. Dat zegt ook iets over de betrouwbaarheid. Een veel nieuwer model dan de 911 doet nu hetzelfde. De Porsche Cayenne is ook een model dat zakelijk toepasbaar is. Dat komt omdat hij in tegenstelling tot de andere modellen van Porsche, iets meer op het vervoer en minder op de beleving is gericht. Dat komt vooral door het ontwerp, dat comfort biedt. Dit zorgt ervoor dat u een representatief voorkomen heeft, maar tegelijkertijd in het automerk waar u altijd van gedroomd heeft kunt rijden.

Lease all-in
De term volledig verzorgd is de laatste tijd overal terug te vinden. Toch is het in de wereld van het auto leasen al vele jaren gemeengoed. Dit is namelijk de bekende methode Full operational lease. U kunt dan in de auto van uw wensen rijden, maar hoeft verder nergens iets aan te doen. U betaalt namelijk een vast bedrag per maand om alle zaken uit handen te geven. De leasemaatschappij zorgt voor u zolang het contract loopt. En daarna, dan kunt u gewoon een nieuwe Porsche uitzoeken en een zelfde regeling voor een nieuwe periode aangaan. Zo kunt u de rest van uw werkzame leven zeer comfortabel autorijden.