fbpx
085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 – 17:00

a
085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 - 17:00

Kia Lease

Zoals ook bij het Koreaanse moedermerk het geval is, staat Kia voor een nieuwe tijd. Het is een opkomende fabrikant die ook in de leasemarkt een steeds groter aandeel weet te veroveren.

Kia lease
KIA Ceed leasen

KIA Ceed

Lease vanaf: € 425

KIA e-Niro leasen

KIA Niro

Lease vanaf: € 559

KIA Stonic leasen

KIA Stonic

Lease vanaf: € 365

KIA Sorento leasen

KIA Sorento

Lease vanaf: € 757

KIA Picanto leasen

KIA Picanto

Lease vanaf: € 278

KIA ProCeed leasen

KIA ProCeed

Lease vanaf: € 523

KIA Sportage leasen

KIA Sportage

Lease vanaf: € 577

KIA Stinger leasen

KIA Stinger

Lease vanaf: € 939

KIA Stinger leasen

KIA Niro EV (elektrisch)

Lease vanaf: € 567

KIA Stinger leasen

KIA e soul (elektrisch)

Lease vanaf: € 508

KIA Stinger leasen

KIA ev6 (elektrisch)

Lease vanaf: € 633

KIA Stinger leasen

KIA Xceed

Lease vanaf: € 458

KIA Stinger leasen

KIA EV9 (elektrisch)

Lease vanaf: € 899

Kia’s zijn dan ook al jaren hoog op de lijst van meest geleasede modellen te vinden. Denk alleen al aan de overname van de openbare weg door de Sorento van enkele jaren geleden. De kans is groot dat ook u al overtuigd bent geraakt van de voordelen van het leasen van een Kia. U bent in ieder geval geïnteresseerd in wat het voor u kan betekenen als ondernemer.

Ook andere modellen
De Sorento is natuurlijk niet het enige model van Kia dat voor u van waarde kan zijn. De lijn van Kia wordt steeds verder uitgebreid. Zo zijn er dus auto’s voor de verschillende rijdertypes beschikbaar. Dit is ook interessant als u een wat grotere onderneming leidt en graag alle soorten functies in hetzelfde merk auto wilt onderbrengen. Van het kantoorpersoneel tot de buitendienst. Dit maakt het zakelijk aantrekkelijk om grotere deals te sluiten. Wat het voor u makkelijker te begroten maakt omdat u precies weet waar u aan toe bent. Dit is een belangrijke reden waarom vaak voor Kia lease wordt gekozen.

Top tien
Die ontwikkeling heeft een positieve uitwerking gehad. Kia behoort inmiddels tot de top tien van automerken die actief zijn in Nederland. Dit is vooral te danken aan de mogelijkheden die bij Kia lease horen. De auto’s zijn namelijk geschikt voor alle vormen van lease die er te bedenken zijn. Bovendien is de leasemaatschappij hier altijd een belangrijke factor in. Want ook bij de experts zijn al deze voordelen duidelijk bekend. Zij zullen het dan ook zeker aanraden om Kia lease te overwegen als een serieuze optie om uw zakelijke doelen te helpen bereiken. Wat deze doelen ook mogen zijn.