fbpx
085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 – 17:00

a
085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 - 17:00

MG Lease

Na 15 jaar is MG weer terug op de Nederlandse markt. Ook wel bekend als de nieuwe generatie elektrische auto van MG. Met 260 km actieradius en een rijke standaarduitrusting is dit een echte parel. Bent u dus op zoek naar een elektrische auto om te leasen? Dan kan de MG een uitstekende keuze zijn. Nu te leasen bij Auto Lease Centrale! Wilt u deskundig advies? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze experts helpen u graag verder! Vraag de gratis offerte nu aan.

MG lease
MG ZS

MG ZS EV

Lease vanaf: € 456

MG ZS

MG Marvel R

Lease vanaf: € 665

MG ZS

MG EHS

Lease vanaf: € 596

MG ZS

MG 4

Lease vanaf: € 469

MG ZS

MG 5

Lease vanaf: € 515

Lease nu zakelijk bij Auto Lease Centrale – voordelig en gemakkelijk

U kunt als ZZP’er of MKB’er veel geld besparen met zakelijk leasen. Lease nu uw nieuwe (zakelijke) auto bij Auto Lease Centrale. Wij hebben een grote voorraad aan zakelijke auto’s. Kies zelf welke auto het beste bij u past. Ook kunt u een zakelijke auto kiezen die in uw budget valt. Er is keuze genoeg. Bij ons hoeft u niet bang te zijn voor onverwachte kosten. Voor vakkundig advies kunt u ons telefonisch contacteren. Ook voor overige vragen kunt u ons altijd contacteren. Wij helpen u graag verder! Vul nu de persoonlijke offerte in. Gratis en persoonlijk!

Wat kunt u van ons verwachten?

  • Vrije keuze in banden
  • Allriskverzekering
  • Wegenbelasting
  • Pechhulp in Nederland
  • Reparatie en onderhoud

MG ZS EV Leasen?

Na 15 jaar is MG weer terug op de Nederlandse markt. Ook wel bekend als de nieuwe generatie elektrische auto van MG. Met 260 km actieradius en een rijke standaarduitrusting is dit een echte parel.

Het MG ZS EV model is de allereerste elektrische auto van het merk MG. Een paar dingen die het waard zijn om op te noemen. De auto is erg ruim van binnen. Daarnaast heeft de MG ZS EV een erg grote laadruimte. De laadruimte is maar liefst 448 L! Ook heeft dit model een uitgebreide rij-assistentie. Lane assist, adaptive cruise control, parkeersensoren achter en op de Luxury edition ook nog blind-spot detectie en detectie van aan de achterkant passerende objecten. De bagageruimte is erg ruim en wordt vaak benoemd in reviews. Als dit iets is waar je naar op zoek bent dan is dat fijn om te weten. Bij de Luxury edition is er ook het panoramische dak. Ten slotte rijdt je voor een aantrekkelijke prijs 100% elektrisch!