fbpx
085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 – 17:00

a
085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 - 17:00

Skoda Lease

Skoda is één van de oudste automerken die nog altijd in productie zijn. Sterker nog, het heeft een geschiedenis die al meer dan een eeuw omvat. Sterker nog, als men kijkt naar de fabriek Skoda voordat er auto’s van de band rolden, dan gaat de levensduur al richting de tweehonderd jaar.

Skoda lease
Skoda Fabia leasen

Skoda Fabia

Lease vanaf: € 402

Skoda Superb leasen

Skoda Superb

Lease vanaf: € 579

Skoda Kamiq leasen

Skoda Kamiq

Lease vanaf: € 453

Skoda Scala leasen

Skoda Scala

Lease vanaf: € 456

Skoda Karoq leasen

Skoda Karoq

Lease vanaf: € 549

Skoda Kodiaq leasen

Skoda Kodiaq

Lease vanaf: € 573

Skoda Octavia leasen

Skoda Octavia

Lease vanaf: € 469

Stelt u zich eens voor dat uw onderneming die mijlpaal ooit bereiken zal. Alleen dat imposante feit zegt al heel veel over de kwaliteit van het merk. De Tsjechische fabrikant gaat nog immer met zijn tijd mee. Skoda lease is zelfs sterk in populariteit toegenomen in recente jaren.

Van citycar tot SUV
Zoals tegenwoordig gevraagd wordt is Skoda actief op alle verschillende vlakken van de automarkt. Dat heeft als gevolgd dat u voor elk type auto dat u zoekt altijd ook Skoda in overweging kan nemen. Of u nu op zoek bent naar een kleine citycar om effectief om te gaan met het stadsverkeer of juist naar een krachtige SUV om knappe prestaties te leveren. Die diversiteit is ook zakelijk aantrekkelijk. Een wagenpark dat volledig uit Skoda modellen bestaat is zeer gemakkelijk te realiseren. Dit maakt het voor u als ondernemer wel zo gemakkelijk omdat u altijd weet war u aan toe bent.

Compleet leaseplan
Ook als het om uw leaseplan gaat is het aan te raden om te kiezen voor een optie waarbij u weet waar u aan toe bent. Zo kunt u kiezen voor een leasemethode die duidelijk en overzichtelijk is. Full operation lease is hier een voordeel van. U leaset uw Skoda dan van de maatschappij, maar laat de zorgen bij hen achter. De zorg voor de afdracht van de wegenbelasting bijvoorbeeld. Of voor het onderhoud, wanneer dat gedaan moet worden. U hoeft alleen nog maar te tanken om te kunnen rijden. Zo bent u in één contract volledig voorzien.