fbpx
085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 – 17:00

a
085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 - 17:00

Lexus Lease

Een Japanse auto die het vooral in de Verenigde Staten goed doet, is dat een serieuze optie om te leasen? Jazeker, de Lexus is het overwegen waard als u op zoek moet naar een nieuwe leaseauto.

Lexus lease
Lexus CT leasen

Lexus CT

Lease vanaf: € 442

Lexus ES leasen

Lexus ES

Lease vanaf: € 740

Lexus IS leasen

Lexus IS

Lease vanaf: € 587

Lexus LC leasen

Lexus LC

Lease vanaf: € 1999

Lexus LS leasen

Lexus LS

Lease vanaf: € 1618

Lexus NX leasen

Lexus NX

Lease vanaf: € 764

Lexus RC leasen

Lexus RC

Lease vanaf: € 689

Lexus RX leasen

Lexus RX

Lease vanaf: € 1025

Het is een merk dat zich al sinds zijn oprichting kan meten met de bekende Duitse en Engelse merken die in Nederland zo populair zijn. Wie een goede auto voor zakelijke doeleinden zoekt doet er dus goed aan om ook tijd de besteden aan onderzoek naar de mogelijkheden die Lexus kan bieden. Lexus lease is al meer dan twintig jaar mogelijk.

Soorten lease
Er zijn steeds meer leasevormen die toegepast kunnen worden. De twee soorten lease die op de zakelijke markt het meest aantrekkelijk zijn, zijn Full operational lease en Financial lease. Dit zijn twee methoden van zakelijk leasen die u enige zekerheid op de lange termijn kunnen bieden. Bijvoorbeeld op het gebied van de kosten, maar ook met betrekking tot de zekerheid van vervoer. Lexus lease is namelijk een betrouwbare optie. Of dat nu om middenklasse, topklasse of sportieve modellen gaat. Zo weet u de komende jaren precies wat u kunt verwachten en kunt u hier zakelijk uw voordeel mee doen.

Bijtelling
Een belangrijke reden waarom een Lexus leasen interessanter kan gaan worden de komende jaren is de veranderingen die de bijtelling gaat doormaken. Bijtelling geldt namelijk op alle zakelijke leaseauto’s die ook privé gebruikt worden. Bijtelling gaat anders worden berekend. Dit gaat namelijk voor geen enkele auto nog verschil maken in de toekomst. De Lexus is dus een prima optie die niets meer of minder kost dan alle andere mogelijkheden die er op de leasemarkt te vinden zijn. Zakelijk leasen is daarom ook voor uw privésituatie weer belangrijker aan het worden. Dan kunt u dus maar beter alle opties open houden.