fbpx
085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 – 17:00

a
085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 - 17:00

BYD Lease

Sommige beslissingen hoeft u nauwelijks te overdenken. Het leasen van een zakelijke auto betekent dat u kiest voor klasse. U bent dan bereid om iets extra’s uit te geven om goed voor de dag te komen.

BMW lease
BMW 1 Serie leasen

ATTO 3

Lease vanaf: € 542

BMW 2 Serie Active Tourer leasen

Dolphin

Lease vanaf: € 433

BMW 2 Serie Coupe leasen

Han

Lease vanaf: € 939

BMW 2 Serie Gran Tourer leasen

SEAL 

Lease vanaf: € 628

BMW 3 Serie Sedan leasen

SEAL U

Lease vanaf: € 588

BMW 3 Serie Touring leasen

Tang

Lease vanaf: € 981

Het is om die reden dan ook goed te verklaren dat BYD lease recent zeer populair is geworden. De elektrische auto heeft een leuk stijl sinds zijn bestaan. Dit is met ieder nieuw model opnieuw weer terug te zien. Het merk wil zich altijd blijven ontwikkelen. Daarom past de BYD dan ook perfect bij uw visie als een elektrische leaseauto

Representatief
Zakendoen draait om meer dan uw prestaties op de werkvloer alleen. Het gaat ook om hoe u en uw onderneming door anderen worden gezien. Ook de auto waarin u rijdt telt hierin mee. BYD heeft een goede naam nu opgebouwd in de Automotive. Dat komt omdat het bedrijf al vele jaren eerder al ging focussen op elektrisch rijden en men weet wat hij kan verwachten. Dit is natuurlijk iets wat ook u als ondernemer graag over u gezegd zou willen horen. Het leasen van een BYD is dan ook om meerdere redenen uiterst aantrekkelijk te noemen. Het helpt u uw goede naam hoog te houden.

Lange termijn denken
Het leasen van uw zakelijk vervoermiddel is een uiting van lange termijn denken. U neemt geen onnodige risico’s. Zeker wanneer u er voor kiest om een BYD met full operational lease af te nemen. U heeft dan de beschikking over de nieuwste BYD, voor een vastgesteld bedrag per maand, waarbij alles verzorgd is. Zo weet u elke maand precies waar u aan toe bent. U kunt uw BYD dus perfect in uw begroting passen. Mocht er iets onverwachts op uw pad komen, dan heeft u dat preventief gedekt. Dat maakt het leasen van een zakelijke BYD voor ondernemers natuurlijk extra aantrekkelijk.