fbpx
085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 – 17:00

a
085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 - 17:00

Mini Lease

Oude kennis in een nieuw jasje. Dat is wat Mini is. Want waarom zou iets wat goed was in het verleden nu niet meer goed kunnen zijn. Zo is de Mini sinds 2001 weer terug om de wereld voor een tweede keer te veroveren.

Mini lease
MINI Cabrio leasen

MINI Cabrio

Lease vanaf: € 433

MINI Countryman leasen

MINI Countryman

Lease vanaf: € 468

MINI Mini Clubman leasen

MINI Mini Clubman

Lease vanaf: € 429

MINI 5 deurs leasen

MINI 5 deurs

Lease vanaf: € 386

MINI 5 deurs leasen

MINI electric

Lease vanaf: € 566

Dit is vooral in de wereld van het leasen duidelijk terug te zien. De compacte stadsauto past namelijk perfect bij wat de meesten voor ogen hebben als ze denken aan een praktische leaseauto. Het zou dan ook niet vreemd zijn als ook u de voordelen van Mini lease kunt benutten in uw onderneming.

Voordelen van Mini
De voordelen van Mini zijn duidelijk. Een mini is klein en wendbaar. Zo is hij makkelijk te hanteren in drukke steden. Dit is makkelijk voor een ieder die veel buiten de deur moet werken. Wie echter een groot werkterrein heeft en veel op de grote weg zit kan weer hele andere vruchten van de Mini plukken. Hij is namelijk ook nog eens heel zuinig. Dat is voor u als ondernemer natuurlijk ook heel gunstig. Dat kan u namelijk flink wat uitgaven schelen als u veel mensen buiten de deur heeft werken. Zeker wanneer u dit combineert met een goed leasecontract.

Zonder zorg kunnen rijden
Maar hoe ziet een goede deal er dan uit? Een goed leasecontract herkent u vooral aan de voorwaarden. Zo is een all-in contract van Full operation lease ook echt all-in als u nergens meer aan hoeft te denken. Eén simpel belletje moet genoeg zijn om elk eventueel probleem te kunnen verhelpen. Of dat nu gaat om een onderhoudsbeurt of om een kapot achterlicht. Het moet er toe leiden dat u zonder zorgen kunt rijden. Als ondernemer moet u namelijk niet helemaal niet bezig hoeven zijn met allerlei randzaken zoals uw wagenpark. U moet uw handen gewoon vrij hebben om te kunnen ondernemen.