fbpx
085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 – 17:00

a
085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 - 17:00

Renault Lease

Renault en vervoer staan bijna synoniem aan elkaar. Of het nu over de weg of door de lucht moet, de Franse fabrikant houdt zich ermee bezig. Dit heeft ertoe geleid dat het bedrijf een diverse reeks automodellen heeft uitgebracht die zeer interessant kunnen zijn voor zowel zakelijk als privé gebruik.

Renault lease
Renault Captur leasen

Renault Captur

Lease vanaf: € 446

Renault Clio leasen

Renault Clio

Lease vanaf: € 381

Renault Twingo leasen

Renault Arkana 

Lease vanaf: € 506

Renault Twingo leasen

Renault Austral

Lease vanaf: € 549

Renault Twingo leasen

Renault Espace

Lease vanaf: € 661

Renault Twingo leasen

Renault Rafale

Lease vanaf: € 732

Het is dan ook om die reden dat Renault miljoenen auto’s per jaar produceert. Vooral de middenklassers en bestelbusje worden vaak vervaardigd. Daarbij probeert het een voortrekkersrol in de ontwikkeling te nemen die de branche moet sturen. Zo zijn er tegenwoordig volledig elektrische modellen beschikbaar.

De modellen
Voor de meest aantrekkelijke modellen voor zakelijke lease volledig elektrisch zijn moeten er nog wel een aantal ontwikkelingen volgen. Toch zijn de meest populaire modellen van Renault al zeer duurzaam te noemen. U heeft om die reden misschien dan ook een toename in het aantal collega’s dat Renault rijdt gezien. Renault heeft dan ook modellen die geschikt zijn voor elk type zakelijk rijden. Of u nu een vertegenwoordigende functie of juist meer werkvloer gericht bent. Of u nu een middenklasser nodig heeft om zakenrelaties te kunnen bezoeken, of een bestelbus om werkmateriaal te kunnen vervoeren. De diversiteit wordt dan ook vaak geroemd.

Shortlease
Renault is ook geschikt voor leasen op de korte termijn. Wanneer u denkt slechts korte tijd voor de lease auto te hoeven beschikken is deze wat modernere vorm van autolease een uitkomst. U heeft dan wel de voordelen van leasen, maar zit niet aan de lange looptijd vast. Dit is ook handig als u een tijdelijke functie te vervullen heeft en daarvoor een freelancer of kleine zelfstandige inhuurt. U kunt dan een auto van de zaak bieden, zonder dat u langer aan de auto dan de ingehuurde werknemer vast komt te zitten. Shortlease biedt vele voordelen en is om die reden snel in populariteit aan het toenemen.