fbpx
085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 – 17:00

a
085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 - 17:00

En dan te bedenken dat er vele merken al veel langer bezig zijn dan Volkswagen. Dit zegt iets over de kwaliteit van het merk, namelijk het bieden wat de koper zich wenst. Dit doet het door handig in te spelen op de vraag van de consument. Dit maakt Volkswagen lease tot de veel gekozen vorm die het is.

Nog altijd sterk
Volkswagen is ook weleens negatief in het nieuws geweest de laatste jaren. Desondanks is het merk nog altijd ijzersterk. Dat is te danken aan de filosofie die het altijd heeft aangehangen. Dit is er namelijk één van degelijkheid en doeltreffendheid. Wie kiest voor Volkswagen weet wat hij kan verwachten. Daarom zijn zowel de compacte modellen, de middenklassers, als de stationcars allen uitermate geschikt om voor u als zakelijk vervoersmiddel te dienen. De opties zijn bovendien zeer uitgebreid, zodat de auto ook privé aantrekkelijk kan zijn. Dit weegt voor veel ondernemers minimaal even sterk mee.

Financial lease
Volkswagen bouwt auto’s voor de lange termijn. De optie die voor velen interessant kan zijn is dan ook financial lease. In deze vorm kiest u ervoor om de auto door de leasemaatschappij te laten financieren. U leaset hem gedurende de looptijd. En als laatste termijn betaalt u een slotbedrag. Daarmee wordt de auto van u en kunt u er nog enkele jaren plezier van hebben. Dit helpt u zakelijk omdat u niet in een korte periode veel geld hoeft vrij te maken voor de aanschaf van auto’s. Dit kunt u verdelen over een langere periode. Zakelijk kan dit zeer aanlokkelijk zijn.