fbpx
085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 – 17:00

a
085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 - 17:00

Nissan Lease

Het lijkt misschien alsof er tientallen verschillende automerken bestaan die allen onafhankelijk zijn. Toch is dat niet geheel het geval. Nissan is alom vertegenwoordigd. Met personenauto’s en transportbusjes, met het eigen merk en in samenwerking met anderen.

Nissan lease
Nissan Juke leasen

Nissan Juke

Lease vanaf: € 434

Nissan QASHQAI leasen

Nissan QASHQAI

Lease vanaf: € 531

Nissan X-Trail leasen

Nissan X-Trail

Lease vanaf: € 741

Nissan Juke leasen

Nissan Leaf (elektrisch)

Lease vanaf: € 488

Zo kan het dus bijna niet anders of de leaseauto van uw keuze heeft op één of andere wijze wel iets met Nissan te maken. Het is daarom geen slecht idee om eens aan een echte Nissan te denken als het tijd wordt om een nieuw leasecontract af te sluiten. Het Japanse merkt heeft namelijk verschillende aantrekkelijke opties in het assortiment.

Een echte Nissan
Hoewel Nissan zich ook stevig op de transportmarkt roert, zijn het toch vooral de personenauto’s die goed scoren op de leasemarkt. Nissan heeft een aantal modellen in de markt gezet die zowel zakelijk als privé zeer aantrekkelijk zijn. De verhouding tussen prijs en kwaliteit geeft daarbij vrijwel zonder uitzondering de doorslag. Dit geldt overigens ook op de transportmarkt. De busjes van Nissan zijn zeer populair onder ondernemers. Als het gaat om laadruimte en draagkracht zijn er weinig merken die zich kunnen meten met Nissan. Om deze redenen blijft Nissan al jaren bovenin meedraaien in de autobranche.

Looptijd
Het leasen van een auto gaat met zijn tijd mee. Waar vroeger de vast vorm voor elk contract leek te gelden is de maatwerkaanpak ook in deze branche boven komen drijven. Leasecontracten zijn tegenwoordig zeer verschillend van looptijd. De verschillende modellen van Nissan hebben dan ook allen een ideale contracttijd. Waar de transportbusjes beter tot hun recht komen als de overeenkomsten voor een wat langere tijd zijn, zijn de personenauto’s ook heel geschikt voor shortlease. Dit is vooral interessant voor beginnende ondernemers die graag hun flexibiliteit willen behouden. Voor hen zijn de kortlopende contracten een uitkomst die perfect in de begroting te passen is.