fbpx
085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 – 17:00

a
085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 - 17:00

Over ons

Bij AutoLeaseCentrale staat u centraal en draait alles om u en uw medewerkers. Of dat u een startende, kleine, middelgrote of een grote organisatie heeft, uw wensen staan bij ons dus altijd centraal!

Sinds 2013 zijn we gegroeid en hebben we meer dan 10000 zakelijke lease financieringen voor onze klanten kunnen realiseren. Wij kijken als intermediair bedrijf bij elk leasebedrijf en regelen zo de beste leaseprijs voor u. Wij zijn de enige in ons vak en daarom kunnen we u de beste prijzen geven.

Wij werken vanuit onze eigen missie en visie.

Onze missie

De missie van AutoLeaseCentrale is zakelijk leasen simpel, transparant, en begrijpelijk te maken, door uw behoeftes en wensen centraal te stellen en hier de beste invulling aan te geven!

Onze visie

Onze visie als AutoLeaseCentrale is een totaal aanbod van lease oplossingen aan ondernemers te bieden die efficiëntie, advies en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan.

Als AutoLeaseCentrale zijn wij totaal onafhankelijk van alle leasemaatschappijen, dealers, automerken en banken. Wij zijn gespecialiseerd in Operational en Financial leasen.

Wat is het verschil tussen Operational Lease en Financial Lease?

Het verschil is dat je bij Financial Lease direct de economische eigenaar bent van een auto, waardoor je profiteert van fiscale voordelen. Bij de Operational Lease optie bepaal je vooraf een leasetermijn en levert de auto na de termijn weer in. Je komt niet in aanmerking voor fiscale voordelen, omdat je geen eigenaar bent van de auto.

Het wordt gezien als een uitgave en niet als investering.

R

Online en persoonlijke benadering:

U kunt ons altijd bellen of online bereiken voor- en nadat u een auto via ons geleased heeft. We staan altijd klaar voor uw vragen en/of problemen waarbij we persoonlijk, aandachtig en zorgvuldig te werk gaan om u te ontzorgen.
R

Beste deal:

Wij vergelijken voor u waar u de laagste prijs zult betalen. We kijken bij alle lease leveranciers en vergelijken zo welke het voordeligste is dat past bij uw specifieke wensen. Wij als AutoLeaseCentrale zijn de enige die op dit manier te werk gaan, wat ook ons verschil maakt in de leasingmarkt.
R

Handelingssnelheid:

Met onze gespecialiseerde team en efficiënte samenwerking met de leveranciers, hoeft u niet wekenlang te wachten voordat u uw auto krijgt.
R

Beste klantbeoordeling:

Op de onafhankelijke klantbeoordelingssysteem waar meer dan 13.000 bedrijven zijn beoordeelt, zijn we als AutoLeaseCentrale de beste beoordeelde intermediaire leasebedrijf. We zijn altijd nieuwsgierig naar feedback – lees hier onze reviews.

R

Volledig merkonafhankelijk:

Wij werken volledig merkonafhankelijk dus ook niet met banken, automerken, leasemaatschappijen of dealers. U kunt er helemaal zeker van zijn dat we met de beste, voordeligste en voor u het meeste geschikte optie zullen komen.
R

Altijd een mobiliteitsoplossing:

Dankzij onze brede, nauwe en efficiënte banden gecombineerd met onze gespecialiseerde vakmensen, hoeft u zich geen zorgen te maken of u een auto naar uw wens zult vinden. Bij AutoLeaseCentrale zult u altijd op wielen terechtkomen.
R

Voordelig en zorgeloos leasen:

Alles wordt voor u geregeld door ons. U vertelt uw specifieke wensen aan ons en wij komen met de voordeligste opties. Nadat u een keuze heeft gemaakt, regelen wij voor de rest alles. U hoeft zich verder nergens zorgen over te maken.

Als AutoLeaseCentrale specialiseren we ons in bedrijfswagens voor zakelijke klanten, zowel bedrijfswagens met enkele cabine en dubbele cabine. Weet u niet wat voor bedrijfswagen bij uw eisen past? Met onze ervaren team doen we goed onderzoek om de beste keuze te vinden dat aan uw eisen voldoet.

We helpen als AutoLeaseCentrale niet alleen MKB bedrijven, maar ook grotere bedrijven met grote wagenparken aan autoverhuur partijen.

Wij zorgen voor de beste lease deals voor:

Eenmanszaken
BV’s
NV’s
CV’s
ZZP ers
Verenigingen
VOF
Maatschap
Stichting
Verenigingen
Coöperaties

Waarom zou u voor ons moeten kiezen?

Bij ons heeft u gegarandeerd de beste deal.

Meestal hebben wij binnen 24 uur alles geregeld en hoeft u dus niet wekenlang te wachten op uw auto.

Direct uit voorraad leverbaar en u kunt leasen zonder aanbetaling.

Vaak vragen lease partijen een aanbetaling om de lease financiering rond te krijgen. Bij AutoLeaseCentrale hebben wij de mogelijkheid om toch een lease rond te krijgen zonder dat u daar een aanbetaling voor hoeft te doen.

Zorgeloos leasen:

Wij als AutoLeaseCentrale werken doelgericht naar de wensen en de eisen van de klant, waarbij dus de tevredenheid van de klant bovenop staat.

Omdat wij zelf ook in de zakenwereld zijn weten we dus ook wat u graag wilt en dat is: “Nergens zorgen over hoeven te maken, breed aanbod, service kwaliteit, goedkoop leasen, geen kleine lettertjes en addertjes onder het gras.”

Uit ervaringen van de klanten is gebleken ook dat we ons werk goed doen en de klanten tevreden hebben gesteld. Op de onafhankelijke klantbeoordelingssysteem “klantenvertellen”, zijn we als AutoLeaseCentrale de beste beoordeelde intermediaire leasebedrijf.

U hoeft alleen maar uw specifieke eisen en wensen aan ons door te geven en wij zorgen ervoor dat uw de beste deal voor de beste prijs zult krijgen, waarna wij voor de rest ook alles voor u zullen afhandelen.

Wij informeren u goed over de bijtelling en specificaties van het type voertuig zodat u weet waar u aan toe bent.

Vestiging:

Wij zijn als AutoLeaseCentrale.nl B.V.gevestigd in Blijdorp-Oost 5, 2992LA Barendrecht met het vestigingsnummer 000027394964 en KVK nummer 58008764.

Klachten?

AutoLeaseCentrale doelt u tevredenheid hoog te houden waarbij u dus centraal staat. Als u klachten over ons heeft, dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke geschillencommissie Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (kifid). Voor dat u daar een klacht over ons kunt indienen, moet u de klacht eerst aan ons voorgelegd hebben. Als wij u niet hebben kunnen helpen, kunt u terecht bij Kifid.

Klachteninstituut Financiële Dienstverlening

Postbus 93257
2509 AG Den Haag
Tel: 0900 355 22 48 (€ 0,10 per minuut)
E-mail: consumenten@kifid.nl
Website: KiFiD

Waarom AutoLeaseCentrale?

9.4 gemiddeld cijfer van klanten
Ondernemers met jaarcijfers
Direct uit voorraad leverbaar
Binnen 24 uur uitslag

Advies nodig?

085 487 70 10

Ma t/m Vrij van 09:00-17:00 uur

Email uw vraag

Binnen 24 uur antwoord

Laat je terug bellen

Vul het formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.