fbpx
085 273 52 41

Ma t/m Vrij 09:00 - 17:00

klantenvertellen autoleasecentrale

Reviews

10

Alles top geregeld mooie auto en rijd super

Een hele mooie transporter die echt heerlijk rijd Mijn dank aan Sunny Lease tot geregeld heren
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Alkmaar - september 11, 2020
8

Ondanks alles, prima.

Vanwege de huidige maatregelen rondom civid-19 liep de levering anders dan afgesproken.dit was onmacht,maar toch erg vervelend.ze hebben ons goed geholpen met oplossingen te bedenken. En eind goed,al goed!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Dordrecht - april 30, 2020
10

Niks is teveel!

Zeer vriendelijk en goed geholpen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - april 12, 2020
10

Ik zou het zo weer doen

Lucas was zeer goed in het vatten van onze wensen en het daarbij beschikbare budget. Hij heeft binnen korte tijd een auto gevonden die aan de wensen voldeed en tevens op korte termijn leverbaar was. De besproken prijs is gehaald, de leverdatum en het meedenken voor een klein bedrijf dat nog pas een paar jaar bezig is ook zeer op prijs gesteld. Al met al, zeker aan te raden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- ETTEN-LEUR - maart 2, 2020
10

Vriendelijke onwijze behulpzame mensen

Ben al heel lang zelfstandige heb maar heel weinig zulke aardige behulpzaams meegemaakt Dit is echt een super bedrijf waar heel veel andere bedrijven een heel groot voorbeeld van kunnen nemen en mijn contactpersoon sunny is echt een topper
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zandvoort - februari 21, 2020
10

Perfect, zeer klantgericht en denkend in oplossingen!

Zoekende naar een auto die nagenoeg niet meer leverbaar was in Nederland, maar ze hebben het toch geregeld! Fijn contact en snelle handlingen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - januari 24, 2020
10

Transparant en snelle service.

Leasen was voor mij helemaal nieuw, dus ik had best wat vragen. Ik was niet helemaal zeker over de type auto en model die ik wilde. Toch maar voor de Mercedes A klasse gekozen. Voordat ik het offerte formulier invulde eerst even telefonisch contact opgenomen waarbij mij alles werd uitgelegd. De werkwijze, het ophalen van de auto en de voorwaarden. Vandaag mijn nieuwe a200 mercedes opgehaald, ben er echt heel blij mee en het leasebedrag per maand is ook nog eens aantrekkelijk in vergelijking met andere aanbieders. Aanbevelen? Zeker weten.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - november 9, 2019
10

Toppertje

Aardige medewerker hielp mij met het samenstellen van de auto en was meedenkend.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Haarlem - oktober 21, 2019
10

Super, erg goed geïnformeerd en geholpen

Ons bedrijf kwam in contact met Lucas. Hij heeft ons goed en vakkundig geholpen op een relaxte manier. Op elke vraag die wij hadden had hij het antwoord, en vragen die hij niet wist kwam hij diezelfde dag nog op terug. Wij hebben twee Renault Traffics afgenomen en wij kregen ze precies zoals afgesproken. Lucas is een topper! (en nee, ben geen familie of vriend)
Zou je ons aanbevelen? Ja
- MAASSLUIS - september 19, 2019
9

een hele goede service en uitleg zeer aan te bevelen

Ik heb mijn auto via artan geregeld Dit is zeer goed verlopen in alles wat er geregeld moest worden Artan neemt de tijd voor de klant en als hij iets beloofd zoals terug bellen gebeurd dat vaak al binnen een uur dus kan niet anders zeggen dan dat dit een top gozer is en een aanwinst voor het bedrijf waar hi werkt Dus met andere worden alles top geregeld Bedankt hier voor Groet paul hartevelt / Paul hartevelt bestratingen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leiden - september 9, 2019
182 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10