fbpx
085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 – 17:00

a
085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 - 17:00

Honda Lease

Hoewel de Honda uit Japan komt en in Noord-Amerika zijn grootste afzetmarkt heeft is hij ook in Nederland onverminderd populair. Honda staat vooral bekend om zijn innovatieve insteek bij het ontwerpen en ontwikkelen van nieuwe modellen.

Honda lease
Honda Civic leasen

Honda Civic

Lease vanaf: € 416

Honda CR-V leasen

Honda CR-V

Lease vanaf: € 842

Honda HR-V leasen

Honda HR-V

Lease vanaf: € 591

Honda Jazz leasen

Honda Jazz

Lease vanaf: € 498

Honda Civic leasen

Honda e (elektrisch)

Lease vanaf: € 514

Wie zich verdiept in Honda lease komt er dan ook al snel achter dat het merk een belangrijke stem heeft in de richting waarnaartoe de wereld van het gemotoriseerd vervoer zich zal bewegen. Daar kunt u als slimme ondernemer natuurlijk niet vroeg genoeg bij zijn. Dat is goed mogelijk door naar de mogelijkheden van het leasen van een Honda te informeren.

Altijd nieuw
Wie bovenop de ontwikkelingen wil blijven zitten kiest voor full operational lease voor zijn Honda. U kiest er dan voor om een Honda volledig verzorgd te leasen voor een bepaalde tijd. Na deze tijd, bijvoorbeeld drie jaar, kunt u de Honda inleveren en een gloednieuw model uitkiezen bij uw nieuwe contract. Zo kunt u dus om de drie jaar gebruikmaken van de nieuwste snufjes en ontwikkelingen. Dit biedt natuurlijk ook zakelijke voordelen, bijvoorbeeld lagere kosten voor brandstof door de steeds zuinigere motoren. Full operational lease is nog altijd een vorm die zeer vaak gekozen wordt wanneer er zakelijk geleased moet worden.

Financieren
U kunt het natuurlijk ook geheel anders aanpakken. Leasen kan namelijk ook een oplossing zijn om meer stabiliteit te creëren. Bijvoorbeeld door aan de lange termijn te denken. Dit is vaak de overweging voor ondernemers die voor financial lease kiezen. Zij vragen de leasemaatschappij om hulp bij het financieren van een nieuwe auto. Na de looptijd van het contract kan de auto voor een laag bedrag of soms zelfs helemaal geen bijbetaling in uw bezit komen. Zo heeft u dus zonder grote risico’s een moderne auto als een Honda aan kunnen schaffen voor uw zakelijke doeleinden. Dit is een aantrekkelijk voordeel waar velen hun beslissing op hebben gebaseerd om een voor Honda lease te gaan.