fbpx
085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 – 17:00

a
085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 - 17:00

Fiat Lease

Het kan bijna niet treffender. Fiat is het voorbeeld van een merk dat steeds meer volwassen is geworden. Wist u dat Fiat in zijn beginjaren vooral met autoracerij bezig was? Het past perfect bij de ontwikkeling die elk mens en elke ondernemer meemaakt.

Fiat lease
Fiat 500 leasen

Fiat 500

Lease vanaf: € 287

Fiat 500 X leasen

Fiat 500 X

Lease vanaf: € 466

Fiat 500C leasen

Fiat 500C

Lease vanaf: € 316

Fiat Panda leasen

Fiat Panda

Lease vanaf: € 341

Fiat Tipo Stationwagon leasen

Fiat 500 e (elektrisch)

Lease vanaf: € 386

Fiat Tipo Stationwagon leasen

Fiat 600

Lease vanaf: € 507

Fiat Tipo Stationwagon leasen

Fiat 600 e (elektrisch)

Lease vanaf: € 511

In de jonge jaren is hij wild en leeft hij snel. Later worden zaken als degelijkheid en duurzaamheid belangrijker. Fiat lease is dan ook een populaire oplossing onder veel ondernemers. Vooral omdat het synoniem staat voor weinig problemen. Het leasen brengt namelijk allerlei voordelen met zich mee waar u als ondernemer de vruchten van plukt.

Italiaans, maar dan anders
Fiat breekt in bepaalde opzichten met een traditie. Veel Italiaanse automerken staan bekend om hun design. Andere zijn weer bekend vanwege hun snelheid. Eén ding hebben ze gemeen. Die kenmerken maakt de auto’s ook kwetsbaar. Anders is dat voor Fiat en zijn modellen. Die zijn namelijk Italiaans in alle opzichten. Behalve hun grote degelijkheid. Fiat maakt auto’s voor de grote weg en de vele kilometers. Precies het soort auto dat u en uw werknemers nodig hebben. Fiat lease is dan ook een optie die vaak besproken wordt tijdens directievergaderingen. Zeker wanneer het tijd wordt om aan nieuwe leasecontracten te denken.

Als u gaat leasen
Als u ertoe besluit een Fiat aan uw leasewagenpark toe te voegen, dan bent u ervan verzekerd dat alles in het vervolg goed geregeld zal zijn. Het onderhoud en eventuele reparaties zijn namelijk gedekt en de wegenbelasting wordt betaald. Dit zit namelijk allemaal in het vaste maandbedrag dat u met de leasemaatschappij afspreekt. Zo weet u precies waar u aan toe bent en weet de leasemaatschappij dat ook. Het is het soort partnerschap dat zakendoen gemakkelijk maakt. En als uw looptijd om is, dan kunt u gewoon weer een nieuwe Fiat uitzoeken. Zo rijdt u altijd u de rest van uw leven zonder enige zorg.