fbpx
085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 – 17:00

a
085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 - 17:00

Jeep Lease

Als een merknaam een soortnaam wordt, dan weet u dat u een geslaagd ondernemer bent. Dit is wat Jeep is gelukt. Ooit was het een merk dat terreinwagens produceerde. Tegenwoordig wordt aan terreinwagens van alle merken gerefereerd als een Jeep.

Jeep lease
Jeep Wrangler leasen

Jeep Wrangler

Lease vanaf: € 979

Jeep Compass leasen

Jeep Compass

Lease vanaf: € 448

Jeep Renegade leasen

Jeep Renegade

Lease vanaf: € 393

Het zou u als ondernemer in de toekomst natuurlijk zelf ook zomaar kunnen overkomen. Tot die tijd bent u in ieder geval in staat om zelf in een Jeep te rijden. Daar zijn namelijk verschillende leaseopties voor. Zo hoeft u ook nog eens niet duur uit te zijn en weet u precies waar u aan toe bent.

Shortlease
Ook in de wereld van het leasen worden voortdurend nieuwe producten ontwikkeld. De leasemethode van de toekomst is zonder twijfel shortlease. Dit is een manier van leasen die steeds vaker toegepast wordt. U kunt dan namelijk de voordelen van leasen ervaren, maar tegelijkertijd de flexibiliteit behouden die u als ondernemer zo goed kunt gebruiken. Shortlease is namelijk een leasecontract voor een korte periode. U zit dus niet voor drie jaar aan dezelfde auto en, vooral, aan dezelfde maandelijkse termijn vast. U betaalt alleen de periode waarin u leaset het termijnbedrag. Jeep lease volgens deze vorm wordt steeds populairder.

Financial lease
Aan de andere kant van het spectrum staat het leasen met het oog op de toekomst. Waar u voor korte periodes beter af bent met shortlease, bent u voor langere tijd beter af met financial lease. Het komt er min of meer op neer dat u direct over de auto kunt beschikken, maar niet direct het volledige aankoopbedrag hoeft op te hoesten. Hier helpt uw leasemaatschappij u bij. Dat is natuurlijk uiterst aantrekkelijk als uw onderneming nog in opbouw is of als u gaat reorganiseren. Aan het eind van de leaseperiode wordt de auto namelijk van u. Zonder dat het u nog veel hoeft te kosten.