fbpx
085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 – 17:00

a
085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 - 17:00

Opel Lease

Opel is al vele tientallen jaren een top drie automerk in Nederland. Zowel in de verkoop aan particulieren als in de lease aan ondernemers heeft het een groot aandeel. Zakelijk leasen en Opel lijken dan ook voor elkaar gemaakt te zijn.

Opel lease
Opel Corsa leasen

Opel Corsa

Lease vanaf: € 385

Opel Astra leasen

Opel Astra

Lease vanaf: € 467

Opel Corsa leasen

Opel Crossland 

Lease vanaf: € 447

Opel Astra leasen

Opel Grandland 

Lease vanaf: € 537

Opel Astra Sports Tourer leasen

Opel Mokka

Lease vanaf: € 456

Of het nu gaat om auto’s die voor managers of vertegenwoordigers zijn, of om transportbussen voor het personeel. Voor u als ondernemer is het interessant om u eens te verdiepen in de mogelijkheden van Opel lease. Zeker wanneer u een gevarieerd wagenpark nodig heeft maar niet teveel verschillen in de voertuigen wilt. In zulke gevallen kan het leasen van Opel een groot voordeel zijn.

Vele jaren
Zolang als er al leasecontracten bestaan worden ze al afgesloten voor Opel auto’s. De middenklassermodellen zijn bij uitstek geschikt voor zakelijke kilometers. Zij die veel op de weg zitten wensen dan ook vaak een Opel te rijden. Dit heeft ook te maken met de verhouding tussen prijs en kwaliteit. Die is namelijk van uitzonderlijk hoog niveau. Opels zijn bovendien stabiel en stevig. Voor wie vele kilometers per jaar rijdt is de Opel bijna de enige optie. Ook al zijn de Opel-modellen tegenwoordig de leidraad voor modellen van andere merken die binnen dezelfde autofamilie vallen.

Leasevormen
Opels zijn te leasen in alle mogelijk vormen. Bijvoorbeeld de korte leaseperiodes van shortlease, of de leasekoop van financial lease. Toch zijn ze vooral interessant als ze gekoppeld worden aan full operational lease. Dan is alles geregeld en worden problemen direct verholpen. Al zal het niet zo vaak voorkomen dat een nieuwe Opel veel problemen met zich meebrengt. Desondanks is het een fijne gedachte dat u als ondernemer zich geen zorgen hoeft te maken als er iets misgaat met uw leaseauto. Om die reden staat Opel al jaren op de bovenste plekken van de wensenlijst van bijna elke ondernemer.