fbpx
085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 – 17:00

a
085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 - 17:00

Citroën Lease

Sinds het begin der tijden staat het merk Citroën voor twee dingen. Wie aan de Franse auto denkt, denkt aan precisie en degelijkheid. Dat komt door de originele achtergrond van het Franse merk.

Citroën lease
Citroen C3 leasen

Citroen C3

Lease vanaf: € 393

Citroen e-C4 1

Citroen C4 

Lease vanaf: € 519

Citroen e-C4 1

Citroen C5 X

Lease vanaf: € 734

De Citroën was namelijk een auto die werd geroemd om de onverwoestbare techniek die erin schuil ging. En die onverwoestbaarheid betaalt zich nog altijd uit. Het merk is nog altijd één van de meer geleasede merken van Nederland. Dat komt omdat een ondernemer natuurlijk niet te veel zorg om bijzaken wil hebben. Met Citroën lease is dit gemakkelijk te realiseren. Dat maakt de verschillende leasevormen het overwegen waard.

Onverwoestbaar
Onverwoestbaarheid, dat is waar ook u natuurlijk altijd naar streven wil. Iets wat zo stevig is dat niemand het kapot kan krijgen. Dit is wat Citroën al in zijn eerste bestaansjaren voor elkaar wist te krijgen. De typerende tanden van het kenmerkende logo staan voor de tandwielconstructie die opricht André Citroën ooit bedacht. De tandwielen waren ijzersterk en niet kapot te krijgen. Het leverde Citroën zijn goede naam als automerk op waar het nog altijd op voortborduurt. Want ook in de modellen van nu staat stevigheid en degelijkheid nog altijd centraal. Daarom rollen er nog altijd dagelijks Citroëns de showroom uit.

Leasen
Citroën lease betekent dat u denkt aan de toekomst. Een toekomst waarin u niet voor onnodige kosten wil komen te staan. Dat komt omdat de kosten ook in latere jaren laag kunnen blijven. Het Franse merk is dan ook geschikt voor elke leasevorm. Ook voor leasen op de lange termijn, bijvoorbeeld door te kiezen voor financial lease. Want als de looptijd voorbij is, dan draait uw Citroën nog net zo stil en sterk als op de eerste dag dat u hem voorgereden kreeg. Zodat u er ook na de looptijd nog jaren zakelijk plezier kunt hebben.