fbpx
085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 – 17:00

a
085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 - 17:00

Fiat Ducato (Enkele Cabine) lease vanaf €465,-

Vrijblijvende offerte aanvragen


  • Persoonlijke gegevens:  • Contract gegevens:


  • Hidden
    Een auto of bedrijfswagen leasen zonder enige zorgen over extra kosten, kies dan voor Operational lease. Een auto of bedrijfswagen kopen en direct eigenaar van de auto zijn, kies van voor Financial lease.

  • Vraag/opmerking:


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Fiat Ducato lease

In de automobielindustrie is Fiat al jarenlang een gerenommeerde naam. Dit komt onder meer door iconische personenauto’s die door dit Italiaanse merk ooit op de markt zijn gebracht; de Fiat 500 is daar wellicht het bekendste voorbeeld van. Dit Italiaanse merk heeft echter ook in de wereld van bestelbussen een flinke invloed gehad; die invloed is hedendaags nog steeds merkbaar.

Fiat levert namelijk voor alle zelfstandige ondernemers en grote bedrijven interessante bestelbussen. Zo kun je kiezen voor de Fiat Fiorino, de Fiat Talento, de Fiat Doblo Cargo of de Fiat Ducato. De laatstgenoemde variant is zonder enige twijfel het bekendste model van Fiat in de wereld van bestelwagens.

Als je interesse in een Fiat Ducato hebt, weet je één ding zeker: je hebt meer dan voldoende keus. De Fiat Ducato is namelijk in allerlei varianten verkrijgbaar. Ons advies is daarom om jouw wensen eerst op een rijtje te zetten. Op basis van jouw wensen kun je vervolgens op zoek gaan naar een geschikte Fiat Ducato. Bij het vergelijken van de verschillende varianten kun je goed naar de afmetingen, naar het laadvermogen, naar het motorvermogen en naar het uitrusting niveau kijken.

Wil je graag een flink laadvermogen tot je beschikking hebben? Dan is het aan te raden om uit te kijken naar een grote Fiat Ducato, bijvoorbeeld een L3H2 variant. Wil je juist een niet al te grote bestelbus hebben? Dan kun je ook kiezen voor een Fiat Ducato in de variant L1H1.

Ongeacht voor welke afmetingen je kiest, kun je nog steeds uit meerdere varianten kiezen. Zo kun je uit verschillende uitvoeringsniveaus kiezen én ook uit verschillende carrosserievarianten: je kunt bijvoorbeeld voor een gesloten bestelbus kiezen, terwijl je ook voor een Fiat Ducato met ruiten rondom kunt kiezen.

Heb je eenmaal de perfecte Fiat Ducato gevonden? Voldoet de Fiat Ducato in principe aan al jouw wensen? Dan ben je in staat om de Fiat Ducato echt volledig op jouw wensen af te gaan stemmen. Je kunt zelf bepalen hoe het interieur eruit moet komen te zien, je kunt zelf de kleur van het exterieur bepalen en je kunt allerlei opties toevoegen.

Zelfs als je veel opties aan de Fiat Ducato toevoegt, geniet je van een relatief laag leasetarief per maand. Het is nu eenmaal een feit dat de prijs-kwaliteitsverhouding van de Fiat Ducato zéér interessant te noemen is!

Fiat Ducato zakelijk leasen

Is het voor jou tijd om een nieuwe bestelbus aan te gaan schaffen? Of heb je wellicht behoefte aan meerdere, nieuwe bestelbussen? Indien jouw voorkeur naar een relatief grote bestelbus uitgaat, is het interessant om naar de Fiat Ducato te kijken. Gaat jouw voorkeur daarbij ook uit naar een betaalbare bestelbus? Dan is de Fiat Ducato eigenlijk voor jou op het lijf geschreven.

Aangezien de Fiat Ducato niet al te prijzig is, kun je deze bestelbus zelf gaan kopen. Het is echter vele malen verstandiger om de Fiat Ducato zakelijk te leasen. Waarom dit verstandiger is? Nou, onder meer omdat je hiermee perfect de maandelijkse kosten weet te budgetteren. Je weet immers dat je maandelijks alleen het vaste leasetarief hoeft te betalen. Je komt dus nooit voor onverwachte kosten te staan, aangezien bijvoorbeeld reparatie en onderhoud ook al in het leasetarief opgenomen zijn.

Daarnaast hoef je in eerste instantie niet een bedrag van 20.000 á 35.000 euro te betalen. Nee, dit geld kun je investeren in andere zaken en daardoor jouw onderneming verder laten groeien. Heb je interesse om een Fiat Ducato zakelijk te leasen? Dan is het goed om te weten dat je hierbij tussen twee leasevormen kunt kiezen:

• Financial lease: bij deze vorm van lease staat de Fiat Ducato op de balans van jouw bedrijf/werkgever. Nadat het lease contract afgelopen is, is jouw onderneming ook de eigenaar van de bestelbus.
• Operational lease: bij deze vorm van lease staat de Fiat Ducato op de balans van de leasemaatschappij. Nadat het lease contract afgelopen is, blijft de bestelbus eigenaar van de leasemaatschappij.

Wil je graag een Fiat Ducato zakelijk leasen? Zet daarvoor direct onze lease specialisten aan het werk; wij zijn in staat om voor jou de beste Fiat Ducato lease deal te vinden. Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in!

Fiat Ducato leasen:

Rente en afschrijving
Wegenbelasting
All-risk verzekering inclusief inzittenden dekking
Reparaties
Ruit reparaties en vervanging
Onderhoud
Schadeherstel
Zomerbanden
24-uurs Hulp verlening in binnen- en buitenland
Gelijkwaardig vervangend vervoer bij schade en/of onderhoudswerkzaamheden na 24 uur

Eventueel uit te breiden met:

Winterbanden
Nationaal of Europees brandstofpas inclusief brandstofvoorschot

Waarom AutoLeaseCentrale?

9.4 gemiddeld cijfer van klanten
Ondernemers met jaarcijfers
Direct uit voorraad leverbaar
Binnen 24 uur uitslag

Advies nodig?

085 487 70 10

Ma t/m Vrij van 09:00-17:00 uur

Email uw vraag

Binnen 24 uur antwoord

Laat je terug bellen

Vul het formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.