fbpx
085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 - 17:00

klantenvertellen autoleasecentrale

Ford Transit Custom (Enkele Cabine) lease vanaf €358,-

Vrijblijvende offerte aanvragen


  • Persoonlijke gegevens:  • Contract gegevens:


    Een auto of bedrijfswagen leasen zonder enige zorgen over extra kosten, kies dan voor Operational lease. Een auto of bedrijfswagen kopen en direct eigenaar van de auto zijn, kies van voor Financial lease.

  • Vraag/opmerking:


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ford Transit Custom lease

In de wereld van bestelbussen zijn enkele merken bijzonder goed vertegenwoordigd. Dat geldt al lange tijd voor onder meer Volkswagen en Mercedes, terwijl ook Ford al langere tijd in deze markt aanwezig is. Met name in de afgelopen jaren heeft Ford enkele interessante bestelbussen op de markt weten te brengen. Mede door die bestelbussen is Ford steeds populairder geworden.

De verschillende Ford Transit modellen zijn daar grotendeels de reden voor. Deze bestelbussen zijn in verschillende soorten en afmetingen te verkrijgen, waardoor je altijd wel een geschikte Ford Transit kunt vinden. Gaat jouw voorkeur uit naar een Ford Transit met een gemiddelde lengte? Wil je daarbij ook nog kunnen kiezen voor een Ford Transit met een dubbele cabine? In beide gevallen ben je het beste uit met de Ford Transit Custom.

De Ford Transit Custom is in de afgelopen jaren onwijs populair geworden onder bouwvakkers, klusjesmannen, schilders en vergelijkbare ondernemers. Deze populariteit komt onder meer door de prijsstelling, maar ook door de eigenschappen van de bus. De Ford Transit Custom is niet overdreven groot, maar biedt wel voldoende laadruimte.

Ook heb je bij de Ford Transit Custom vrij veel keus wat betreft motorvariant, aandrijving, uitrustingsniveau en opties. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een 2 liter dieselmotor met een vermogen van 130 pk, maar je kunt ook kiezen voor een 2 liter dieselmotor met een vermogen van 185 pk. Bij de eerstgenoemde heb je een laadvermogen van 993 kg, terwijl je bij laatstgenoemde een laadvermogen van 894 kg hebt.

Je kunt de Ford Transit Custom dus altijd naar eigen wens samenstellen. Bepaal goed waar je de bus voor wilt gaan gebruiken, hoeveel laadruimte je nodig hebt en welke aandrijflijn jouw voorkeur geniet. Gaat je voorkeur sowieso uit naar een diesel? Of ben je ook wel in voor een hybride? Sinds korte tijd biedt Ford namelijk ook een plug-in hybrid variant aan van de Ford Transit Custom.

Heb je eenmaal de gewenste motorvariant, aandrijflijn en uitrustingsniveau gekozen? Dan kun je de bestelbus ook nog naar eigen wens aankleden met verschillende opties. Een Ford Transit Custom is van nature al rijkelijk aangekleed, maar het uitrustingsniveau speelt daar wel een cruciale rol bij. Bij de Ford Transit Custom kun je tussen vijf uitrustingsniveaus kiezen: Ambiente, Trend, Limited, Trail en Sport. De Sport variant is hierbij de meest luxe – en daarmee ook de duurste – variant.

Ford Transit Custom zakelijk leasen

Ben je op zoek naar een nieuwe bestelbus? Je kunt hedendaags tussen meerdere merken, meerdere modellen en meerdere uitvoeringen kiezen. Gaat jouw voorkeur naar een betaalbare, degelijke en niet al te grote bestelbus? Dan is het voor de hand liggend om eens naar een Ford Transit Custom te kijken.

Kun je de Ford Transit Custom beter zakelijk leasen of beter zakelijk kopen? Het antwoord op deze vraag is vrij kort en duidelijk: je kunt beter altijd ervoor kiezen om een Ford Transit Custom zakelijk te leasen. Met name op de lange termijn geniet je hiermee van een flinke kostenbesparing, van de nodige zekerheid én van veel gemak.

Als je de Ford Transit Custom zakelijk gaat leasen, kun je alle kosten prima budgetteren. Je weet immers wat het maandelijkse leasetarief gaat worden, waarna je niet tegen onverwachte kosten aan kunt lopen. Ook hoefde je aan het begin van het leasecontract niet een bedrag van meer dan 25.000 euro voor de Ford Transit Custom te betalen. Dat is wél het geval als je ervoor kiest om deze bestelbus zelf te kopen.

Met het oog op de financiën en de zekerheid is het dus aan te raden om een Ford Transit Custom zakelijk te leasen. Maar, wat is dan de beste leasevorm? Je kunt eigenlijk tussen twee leasevormen kiezen:

  • Financial lease: hierbij ben je vanaf de eerste dag van het leasecontract eigenaar van de Ford Transit Custom. De bestelbus staat op jouw balans en is aan het einde van het leasecontract ook ‘gewoon’ van jou.
  • Operational lease: hierbij blijft de leasemaatschappij eigenaar van de Ford Transit Custom. De bestelbus staat niet op jouw balans, maar je kunt de bus in de meeste gevallen wel na afloop van het leasecontract overnemen.

Wat voor jou de beste keuze is? Dat hangt echt van jouw voorkeuren en wensen af. Gratis een lease offerte op maat? Onze lease specialisten zorgen altijd voor de beste Ford Transit Custom leasedeal. Vul direct het vrijblijvende offerte aanvraagformulier in!

Operational lease

Een auto of bedrijfswagen leasen zonder enige zorgen over extra kosten? Kies dan voor Operational lease.

ALL IN zorgeloos rijden
Alleen nog maar tanken
Inclusief verzekering, wegenbelasting
Onderhoud, pechhulp

Financial lease

Een auto of bedrijfswagen kopen direct eigenaar van de auto zijn? Kies dan voor Financial lease.

Direct eigenaar van de auto
Investeren zonder verlies van liquiditeit
BTW direct terug te vorderen
Investerings- en renteaftrek

Waarom AutoLeaseCentrale?

9.4 gemiddeld cijfer van klanten
Ondernemers met jaarcijfers
Direct uit voorraad leverbaar
Binnen 24 uur uitslag

Advies nodig?

085 487 70 10

Ma t/m Vrij van 09:00-17:00 uur

Email uw vraag

Binnen 24 uur antwoord

Laat je terug bellen

Vul het formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Chat openen