fbpx
085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 - 17:00

klantenvertellen autoleasecentrale

Mercedes Benz Citan lease vanaf €299,-

Vrijblijvende offerte aanvragen


  • Persoonlijke gegevens:  • Contract gegevens:


    Een auto of bedrijfswagen leasen zonder enige zorgen over extra kosten, kies dan voor Operational lease. Een auto of bedrijfswagen kopen en direct eigenaar van de auto zijn, kies van voor Financial lease.

  • Vraag/opmerking:


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mercedes Citan lease

Ben je op zoek naar een nieuwe zakelijke bedrijfsbus? Gaat je voorkeur daarbij uit naar een relatief compacte bestelauto? Dan vallen al snel veel bestelauto’s af; onder meer de Fiat Ducato, de Mercedes Sprinter en de Volkswagen Crafter zijn in dat geval (veel) te ruim voor je. Gelukkig kun je ook nog uit tal van kleinere bestelbussen kiezen, waaronder de Mercedes Citan. In verhouding tot de andere bestelbussen van Mercedes is dit een zeer compacte bestelauto.

Sterker nog; de Mercedes Citan is sowieso één van de kleinste bestelauto’s die je tegenwoordig aan kunt schaffen. Juist door deze compactheid is dit model toch wel vrij populair geworden in de afgelopen jaren. In onze ogen komt dat doordat dit model relatief voordelig is; de leasetarieven per maand zijn bijvoorbeeld niet te vergelijken met de leasetarieven per maand van een Mercedes Vito of Mercedes Sprinter.

Als je een Mercedes Citan aan wilt schaffen, heb je de keus uit meerdere varianten. Al deze varianten zijn in ieder geval een diesel variant. Je kunt echter wel kiezen uit verschillende motorvarianten; zo kun je kiezen voor een 108 CDI, voor een 109 CDI en voor een 111 CDI. Des te hoger het getal is, des te meer vermogen de motor van de Citan levert.

Daarbij kun je ook nog kiezen tussen verschillende carrosserievarianten: een lange versie of een extra lange versie. Deze keuze is niet alleen bepalend voor de lengte van het voertuig, maar daarmee ook zeker voor het laadvermogen van dit voertuig. Bij de Mercedes Citan 111 CDI Lang heb je bijvoorbeeld een laadvermogen van 560 kg tot je beschikking, terwijl de Mercedes Citan 111 CDI Extra Lang een laadvermogen van maar liefst 735 kg aanbiedt.

Heb je een keuze gemaakt voor de gewenste carrosserievariant? Dan kun je de Mercedes Citan verder volledig naar wens samen gaan stellen. Je kunt kiezen uit verschillende exterieurkleuren, uit verschillende soorten bekleding en uit verschillende opties. Dankzij deze opties kun je in ieder geval de Mercedes Citan volledig naar wens aankleden.

Waarom het aan te raden is om een Mercedes Citan te leasen? Omdat het een compacte, betaalbare en comfortabele bestelbus is. Als je voor de Extra Lang variant kiest, geniet je bovendien ook nog van vrij veel laadvermogen. Mede daardoor is de Mercedes Citan ook een bestelbus die je veelzijdig in kunt zetten!

Mercedes Citan zakelijk leasen

Is jouw huidige bedrijfsbus aan vervanging toe? Of ben je wellicht aan het kijken naar de mogelijkheden om jouw complete wagenpark te vervangen? In dat geval is het zéker interessant om eens naar de Mercedes Citan te kijken. Dit is het kleinste model uit het aanbod van Mercedes, maar je geniet bij dit model alsnog van vrij veel laadvermogen.

Ook is het een feit dat de Mercedes Citan een voordelige bestelbus is. Maar, hoe kun je de kosten nou zo laag mogelijk houden? Dat doe je door een Mercedes Citan zakelijk te leasen. Als je deze bestelbus zakelijk gaat leasen, hoef je ten eerste niet het volledige bedrag te betalen. Nee, dat doet de leasemaatschappij voor jou, waarna jij maandelijks een bepaald leasetarief gaat betalen.

Aangezien dit leasetarief elke maand hetzelfde is, kun je perfect jouw kosten budgetteren. Mocht de Mercedes Citan onverhoopt last van technische mankementen krijgen, hoef je je ook nergens zorgen over te maken. In dat geval zijn de onverwachte kosten immers voor de leasemaatschappij en níet voor jou.

Al met al is het dus verstandig om een Mercedes Citan zakelijk te leasen. Als jouw voorkeur daar naar uit gaat, is het wel van belang om een keuze te gaan maken tussen de volgende twee leasevormen:

• Financial lease: bij deze leasevorm is de bestelauto eigendom van jou. Jij betaalt een bepaald bedrag per maand voor het gebruik van de bestelauto, terwijl de bestelbus ook op jouw balans staat. Ook na afloop van het lease contract blijf jij de eigenaar.
• Operational lease: bij deze leasevorm is de bestelbus eigendom van de leasemaatschappij. Jij betaalt alleen voor het gebruik van de bestelauto. Na afloop van het lease contract kun je de bestelauto – tegen bepaalde voorwaarden – mogelijk wel overkopen.

Gratis een lease offerte op maat? Onze lease specialisten zorgen altijd voor de beste Mercedes Citan lease deal! Vul daarvoor vrijblijvend het offerte aanvraagformulier in!

Operational lease

Een auto of bedrijfswagen leasen zonder enige zorgen over extra kosten? Kies dan voor Operational lease.

ALL IN zorgeloos rijden
Alleen nog maar tanken
Inclusief verzekering, wegenbelasting
Onderhoud, pechhulp

Financial lease

Een auto of bedrijfswagen kopen direct eigenaar van de auto zijn? Kies dan voor Financial lease.

Direct eigenaar van de auto
Investeren zonder verlies van liquiditeit
BTW direct terug te vorderen
Investerings- en renteaftrek

Waarom AutoLeaseCentrale?

9.4 gemiddeld cijfer van klanten
Ondernemers met jaarcijfers
Direct uit voorraad leverbaar
Binnen 24 uur uitslag

Advies nodig?

085 487 70 10

Ma t/m Vrij van 09:00-17:00 uur

Email uw vraag

Binnen 24 uur antwoord

Laat je terug bellen

Vul het formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Chat openen