fbpx
085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 – 17:00

a
085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 - 17:00

Mercedes Benz Sprinter (Enkele Cabine) lease vanaf €492,-

Vrijblijvende offerte aanvragen


  • Persoonlijke gegevens:  • Contract gegevens:


  • Hidden
    Een auto of bedrijfswagen leasen zonder enige zorgen over extra kosten, kies dan voor Operational lease. Een auto of bedrijfswagen kopen en direct eigenaar van de auto zijn, kies van voor Financial lease.

  • Vraag/opmerking:


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mercedes Sprinter lease

Heb je enig idee wat de meest verkochte bestelbus aller tijden is? Volgens meerdere onderzoeken is die eer weggelegd voor de Mercedes Sprinter. Dit model is óók in ons land onwijs populair. Waar die populariteit vandaan komt? Nou, de populariteit is onder meer te danken aan de kwaliteit van de Mercedes Sprinter. Daarnaast is het ook absoluut een voordeel dat je deze bus in allerlei verschillende varianten aan kunt schaffen.

De Mercedes Sprinter is de grootste bestelbus uit het assortiment van Mercedes. Je kunt daarbij kiezen voor bijvoorbeeld een L1H2 variant, maar je kunt ook kiezen voor een L2H2 variant; je hebt eigenlijk alle mogelijkheden. Wat betekent dit voor jou in de praktijk? Nou, met name dat je de bus volledig op jouw wensen af kunt stemmen.

Zet voor jezelf op een rijtje waar je de Mercedes Sprinter graag voor wilt gaan gebruiken. Vervolgens kun je belangrijke knopen door gaan hakken met betrekking tot de afmetingen van de bus én tot het laadvermogen van de bestelbus. Over het algemeen heeft een Mercedes Sprinter flink wat laadvermogen, maar dit is wel afhankelijk van de variant waar je voor kiest.

Binnen het aanbod van de Mercedes Sprinter vind je ook onwijs veel motorvarianten. Binnen die motorvarianten kun je ook weer kiezen tussen verschillende soorten transmissies en uitrustingsniveaus. In totaal kun je uit bijna 1200 verschillende varianten kiezen; aan jou de keus om te bepalen welke variant het beste op jouw voorkeuren aansluit.

Wil je voor een diesel variant gaan? Of gaat je voorkeur toch uit naar een elektrische variant? Deze elektrische variant is vrij nieuw, maar is wel veelbelovend. Met het oog op de duurzame maatschappij is de aanschaf van een elektrische Mercedes Sprinter ook logisch te noemen.

Als je voor een diesel variant kiest, heb je echter wel meer keuze qua opties en uitrustingen. Kies de gewenste dieselmotor uit, kies de gewenste transmissie uit en stel vervolgens de bus naar wens samen. Let daarbij wel goed op de opties die standaard al aanwezig zijn; de bussen van Mercedes zijn over het algemeen vrij rijkelijk uitgerust. Door de eindeloze mogelijkheden kun je de Mercedes Sprinter vervolgens volledig naar eigen wens samenstellen.

Daarbij heb je ook de keus tussen allerlei exterieurkleuren. Wil je echter jouw huisstijl op de bestelbus aan laten brengen? Dan kun je wellicht het beste voor een witte lak kiezen. Ook qua interieur heb je meer dan voldoende mogelijkheden!

Mercedes Sprinter zakelijk leasen

Is het verstandig om een Mercedes Sprinter zakelijk te leasen? Ja, zeker. Is het voordelig om een Mercedes Sprinter zakelijk te leasen? Ja, dat ook zeker. Veel ondernemers/bedrijven kiezen ervoor om een Sprinter zakelijk te leasen en dat is uiteraard niet zonder reden.

Eén van belangrijkste redenen is terug te vinden in de kostenbesparing. Als je een Sprinter zakelijk gaat leasen, hoef je zelf niet het bedrag van 20.000 tot 30.000+ euro op de tafel neer te leggen. In plaats daarvan hoef je slechts elke maand een vast leasebedrag te betalen, waardoor je jouw kosten veel beter weet te budgetteren. Onderaan de streep levert dat veel duidelijkheid op.

Ondertussen kom je ook niet voor onverwachte kosten te staan. Hoe dat komt? Dat komt voornamelijk door het feit dat de componenten onderhoud en reparatie in het leasecontract opgenomen zijn. Mocht je onverhoopt pech met jouw Mercedes Sprinter hebben, is het risico hiervan voor de leasemaatschappij. Dat brengt voor jou veel gemak en zekerheid met zich mee.

Je moet echter wel nog een keus maken tussen twee verschillende leasevormen:

  • Financial lease: bij deze leasevorm staat de Mercedes Sprinter op jouw balans. Jij bent namelijk eigenaar van de bestelbus én blijft dat ook na afloop van het leasecontract.
  • Operational lease: bij deze leasevorm is en blijft de leasemaatschappij eigenaar van de bestelbus. De bestelbus staat daardoor ook niet op jouw balans, maar na afloop van het leasecontract kun je de bestelbus wel overnemen.

Wat voor jou de beste keuze is? Dat is lastig te zeggen zonder een lease offerte op maat. Vraag daarom direct via ons offerte aanvraagformulier de beste leasedeal aan! Onze lease specialisten gaan graag voor jou aan het werk om de beste deal voor jou te verkrijgen.

Mercedes Sprinter leasen:

Rente en afschrijving
Wegenbelasting
All-risk verzekering inclusief inzittenden dekking
Reparaties
Ruit reparaties en vervanging
Onderhoud
Schadeherstel
Zomerbanden
24-uurs Hulp verlening in binnen- en buitenland
Gelijkwaardig vervangend vervoer bij schade en/of onderhoudswerkzaamheden na 24 uur

Eventueel uit te breiden met:

Winterbanden
Nationaal of Europees brandstofpas inclusief brandstofvoorschot

Waarom AutoLeaseCentrale?

9.4 gemiddeld cijfer van klanten
Ondernemers met jaarcijfers
Direct uit voorraad leverbaar
Binnen 24 uur uitslag

Advies nodig?

085 487 70 10

Ma t/m Vrij van 09:00-17:00 uur

Email uw vraag

Binnen 24 uur antwoord

Laat je terug bellen

Vul het formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.