fbpx
085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 - 17:00

klantenvertellen autoleasecentrale

Mercedes Benz Vito (Enkele Cabine) lease vanaf €355,-

Vrijblijvende offerte aanvragen


  • Persoonlijke gegevens:  • Contract gegevens:


    Een auto of bedrijfswagen leasen zonder enige zorgen over extra kosten, kies dan voor Operational lease. Een auto of bedrijfswagen kopen en direct eigenaar van de auto zijn, kies van voor Financial lease.

  • Vraag/opmerking:


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mercedes Vito lease

Ben je op zoek naar een nieuwe bestelbus? Dan heb je de keus tussen meerdere varianten van meerdere merken. De ervaring leert ons dat veel ondernemers/bedrijven uiteindelijk voor een bestelbus van Mercedes kiezen. Die keuze is heel goed te verantwoorden als we naar de kwaliteit van Mercedes kijken.

Dit Duitse merk is immers in staat om bestelbussen van een ongekend hoge kwaliteit te leveren. Je weet hierdoor dat je altijd op de bestelbus kunt vertrouwen, terwijl je ook nog relatief zuinig in de bestelbus weet te rijden. Dat is zeker het geval als je voor een Mercedes Vito kiest.

Een Mercedes Vito is eigenlijk de meest gekozen bestelbus in het assortiment van Mercedes. Doordat deze bestelbus niet super groot is, valt het brandstofverbruik van deze bestelbus in positieve zin op. Daarnaast rijdt een Mercedes Vito ook heerlijk en geniet je van het nodige comfort.

Als je een Mercedes Vito wilt leasen, heb je de keus tussen onwijs veel varianten. Zo kun je kiezen tussen verschillende afmetingen (zowel hoogte als lengte), tussen verschillende motorvarianten, tussen verschillende uitrustingsniveaus en tussen verschillende transmissies. Binnen het aanbod van Mercedes vind je namelijk veel handgeschakelde varianten, maar ook veel automaten.

Opvallend is overigens ook dat Mercedes een volledig elektrische Vito aanbiedt. Met een dergelijke Vito weet je naar de buitenwereld uit te stralen dat je begaan bent met het milieu; in de huidige maatschappij is dat absoluut geen verkeerde keus.

Wil je in ieder geval een Mercedes Vito gaan leasen? Zet dan eerst jouw wensen op een rijtje. Op basis van jouw wensen kun je de juiste afmetingen, de juiste motorvariant en de juiste aandrijving uit gaan kiezen. Vervolgens kun je de bestelbus helemaal naar wens samenstellen; daar heb je bij Mercedes méér dan voldoende mogelijkheden voor.

Zo kun je kiezen tussen allerlei opties, tussen verschillende pakketten en ook uit verschillende uitrustingsniveaus. Wat je exact kunt kiezen, is afhankelijk van de motorisering en uitvoering van de bus. Op basis daarvan kun je de Mercedes Vito volledig naar wens samen gaan stellen. Ook qua exterieur en interieur heb je méér dan voldoende mogelijkheden bij Mercedes.

Let wel goed op: het standaard uitrustingsniveau van Mercedes is niet overdreven uitgebreid. Bij bijvoorbeeld Volkswagen geniet je van meer opties die standaard in de bestelbus aanwezig zijn. Bepaal daarom ook voor jezelf goed welke opties absoluut in de bestelbus aanwezig moeten zijn!

Mercedes Vito zakelijk leasen

Voor veel bedrijven/ondernemers is de bestelbus het belangrijkste bedrijfsmiddel. Dankzij de bestelbus kunnen immers de werkzaamheden uitgevoerd worden. wens is daarbij uiteraard wel dat je van de nodige zekerheid uit kunt gaan; als je voor een Mercedes Vito kiest, komt dat sowieso wel goed.

Het komt al helemaal goed als je ervoor kiest om een Mercedes Vito zakelijk te leasen. Door een Mercedes Vito zakelijk te leasen, profiteer je namelijk van meerdere voordelen. Zo is het absoluut een voordeel dat leasen goedkoper is dan het kopen van een compleet nieuwe Mercedes Vito.

Bovendien is het voor veel ondernemers niet wenselijk/mogelijk om een bedrag van enkele tienduizenden euro’s zo op tafel neer te leggen. Door juist de bestelbus zakelijk te leasen, geniet je van een kostenbesparing en van financiële zekerheid. Je weet immers wat je per maand voor de lease moet betalen.

Daarbij hoef je ook niet bang te zijn voor reparatie en onderhoud. Die componenten maken immers standaard deel uit van het leasetarief, waardoor je van nóg meer zekerheid weet te genieten. Eigenlijk is er maar één risico waar je voor op kunt draaien: het restwaarderisico. Of dat ook zo is, hangt af van de leasevorm waar je voor gaat kiezen:

  • Financial lease: bij financial lease is de bestelbus eigendom van jou, waardoor je de bus ook op de balans moet zetten. Nadat het leasecontract afgelopen is, is de bus ook blijvend van jou.
  • Operational lease: bij operational is de bestelbus eigendom van de leasemaatschappij. Na afloop van het leasecontract kun je ervoor kiezen om de bestelbus over te kopen; hierbij staat de bus dus ook niet op jouw balans.

Wil je direct een gratis lease offerte op maat? Onze lease specialisten zorgen voor jou voor de beste Mercedes Vito leasedeal! Vul het vrijblijvende offerte aanvraagformulier in en laat je verrassen!

Operational lease

Een auto of bedrijfswagen leasen zonder enige zorgen over extra kosten? Kies dan voor Operational lease.

ALL IN zorgeloos rijden
Alleen nog maar tanken
Inclusief verzekering, wegenbelasting
Onderhoud, pechhulp

Financial lease

Een auto of bedrijfswagen kopen direct eigenaar van de auto zijn? Kies dan voor Financial lease.

Direct eigenaar van de auto
Investeren zonder verlies van liquiditeit
BTW direct terug te vorderen
Investerings- en renteaftrek

Waarom AutoLeaseCentrale?

9.4 gemiddeld cijfer van klanten
Ondernemers met jaarcijfers
Direct uit voorraad leverbaar
Binnen 24 uur uitslag

Advies nodig?

085 487 70 10

Ma t/m Vrij van 09:00-17:00 uur

Email uw vraag

Binnen 24 uur antwoord

Laat je terug bellen

Vul het formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Chat openen