fbpx
085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 – 17:00

a
085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 - 17:00

Opel Combo lease vanaf €379,-

Vrijblijvende offerte aanvragen


  • Persoonlijke gegevens:  • Contract gegevens:


  • Hidden
    Een auto of bedrijfswagen leasen zonder enige zorgen over extra kosten, kies dan voor Operational lease. Een auto of bedrijfswagen kopen en direct eigenaar van de auto zijn, kies van voor Financial lease.

  • Vraag/opmerking:


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Opel Combo lease

Het Duitse automerk Opel is met name bekend vanwege de iconische personenauto’s. Onder meer de Opel Kadett, de Opel Corsa en de Opel Astra zijn uitgegroeid tot iconische auto’s in de historie van de automobielindustrie. Het merk heeft zich echter ook al een geruime tijd toegelegd op het ontwikkelen en fabriceren van bestelauto’s. Ook dat gaat het Duitse merk Opel bijzonder goed af.

Onder meer de Combo, de Movano en de Vivaro worden jaarlijks vrij veel verkocht. Dat is zeker het geval bij de Opel Combo; dit is de kleinste en meest compacte bestelauto uit het aanbod Opel. Doordat dit model relatief klein uitgevoerd is, geniet je ook van een scherpe prijs. Een scherpe prijs waardoor je maandelijks vrij veel kosten kunt besparen. Ondertussen geniet je wel van vrij veel comfort en dus van lage verbruikskosten. Dat laatste is overigens zeker het geval als je besluit om de Opel Combo te leasen; het leasetarief per maand voor een Opel Combo valt echt héél erg mee!

Heb je interesse in de Opel Combo? Dan moet je enkele belangrijke knopen door gaan hakken. Zo is het belangrijk om te bepalen wat de brandstofsoort moet gaan worden: je kunt tussen veel diesel varianten en tussen enkele benzine
varianten kiezen. Ons advies is om deze keuze altijd te maken op basis van het te verwachten jaarkilometrage.

Verder is het zaak om goed naar de uitvoering van de Opel Combo te gaan kijken. Wij kunnen je alvast één ding verklappen: het laadvermogen verschilt gigantisch per type. Zo kun je bijvoorbeeld voor de L1H1 1.2 S/S Edition 2.4T kiezen, waarbij je geniet van een laadvermogen van maar liefst 1010 kg. Je kunt echter ook voor de L1H1 1.2 S/S Edition kiezen, waarbij het laadvermogen ‘slechts’ 656 kg is. Kortom; het laadvermogen verschilt gigantisch.

Ook kun je kiezen tussen verschillende motorvarianten en uitvoeringsniveaus. Op basis van jouw wensen ben je in ieder geval altijd in staat om een geschikte variant van de Opel Combo te vinden. Deze variant kun je vervolgens ook nog zelf naar wens samen gaan stellen. Zo bepaal je zelf hoe het interieur eruit moet komen te zien, voor welke exterieurkleur je kiest en welke opties je graag aan de Opel Combo toe wilt voegen. Zelfs als je veel opties aan de Opel Combo toevoegt, blijft deze bestelbus betaalbaar. Dat is dan ook dé belangrijkste reden waarom relatief veel mensen voor een Opel Combo lease kiezen!

Opel Combo zakelijk leasen

Wil je graag een nieuwe bestelbus in gebruik gaan nemen? Of is jouw wagenpark wellicht toe aan een complete vervanging? Als je niet overdreven grote objecten hoeft te vervoeren, is het om meerdere redenen interessant om naar de Opel Combo te kijken. De Opel Combo is namelijk betrouwbaar, is betaalbaar en biedt vrij veel gemak. Bovendien kun je tussen allerlei varianten kiezen, waardoor je altijd in staat bent om de perfecte Opel Combo samen te stellen.

Heb je interesse om een Opel Combo in gebruik te gaan nemen? Dan moet je wel nog enkele belangrijke knopen door gaan hakken. Zo moet je bepalen of je de Opel Combo zelf gaat kopen of dat je de Opel Combo zakelijk gaat leasen. Wij kunnen je op dit vlak eigenlijk maar één tip geven: ga de Opel Combo zakelijk leasen.

Door de Opel Combo zakelijk te leasen, geniet je namelijk van een kostenbesparing én van duidelijkheid. Je betaalt immers elke maand een vast leasetarief, waardoor je jouw kosten perfect kunt budgetteren. Je hoeft bovendien niet bang te zijn voor onverwachte kosten; die zijn immers al in het leasetarief verwerkt.

Wil je een Opel Combo zakelijk leasen? Dan moet je een keus maken tussen de volgende twee leasevormen:

• Financial lease: de Opel Combo is eigendom van jou, de Opel Combo staat op jouw balans en de Opel Combo blijft ná afloop van het lease contract ook eigendom van jou.
• Operational Lease: de Opel Combo is eigendom van de leasemaatschappij, de Opel Combo staat op de balans van de leasemaatschappij en de leasemaatschappij blijft ook ná afloop van het lease contract eigenaar van de bestelbus.

Naar welke leasevorm gaat jouw keuze? Vind je het lastig om zelf de beste lease deal te vinden? Schakel dan direct onze lease specialisten in voor het vinden van de beste Opel Combo lease deal!

Opel Combo leasen:

Rente en afschrijving
Wegenbelasting
All-risk verzekering inclusief inzittenden dekking
Reparaties
Ruit reparaties en vervanging
Onderhoud
Schadeherstel
Zomerbanden
24-uurs Hulp verlening in binnen- en buitenland
Gelijkwaardig vervangend vervoer bij schade en/of onderhoudswerkzaamheden na 24 uur

Eventueel uit te breiden met:

Winterbanden
Nationaal of Europees brandstofpas inclusief brandstofvoorschot

Waarom AutoLeaseCentrale?

9.4 gemiddeld cijfer van klanten
Ondernemers met jaarcijfers
Direct uit voorraad leverbaar
Binnen 24 uur uitslag

Advies nodig?

085 487 70 10

Ma t/m Vrij van 09:00-17:00 uur

Email uw vraag

Binnen 24 uur antwoord

Laat je terug bellen

Vul het formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.