fbpx
085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 – 17:00

a
085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 - 17:00

Opel Vivaro (Enkele Cabine) lease vanaf €452,-

Vrijblijvende offerte aanvragen


  • Persoonlijke gegevens:  • Contract gegevens:


  • Hidden
    Een auto of bedrijfswagen leasen zonder enige zorgen over extra kosten, kies dan voor Operational lease. Een auto of bedrijfswagen kopen en direct eigenaar van de auto zijn, kies van voor Financial lease.

  • Vraag/opmerking:


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Opel Vivaro lease

Het uitkiezen van een nieuwe bestelauto is absoluut geen gemakkelijke klus. Je moet rekening met jouw eigen wensen houden, maar je moet ook rekening houden met het aanbod van de verschillende merken. Feit is dat vrij veel merken zich toegelegd hebben op het ontwikkelen van bestelauto’s, waardoor je ook meer dan voldoende keus hebt. Juist doordat het aanbod zo divers is, is het lastig om de beste bestelbus te vinden.

Dat het aanbod uitgebreid is, is deels terug te zien bij Opel. Dit Duitse merk biedt veel bestelbussen aan, maar heeft al deze bestelbussen onder weten te verdelen in drie types: de Opel Combo, de Opel Vivaro en de Opel Movano. De Combo is het kleinste model, terwijl de Movano het grootste model is. Wil jij graag voor het tussenmodel gaan? Dan kom je direct bij de Opel Vivaro uit; dit model is in de afgelopen jaren vrij populair gebleken.

Waarom de Opel Vivaro zo populair gebleken is? Dat komt met name door de afmetingen van deze bestelbus, het laadvermogen van deze bestelbus én het prijskaartje van deze bestelbus. Weinig andere modellen kunnen aan het lage leasetarief van de Opel Vivaro tippen, terwijl de Opel Vivaro dus ook nog vrij veel ruimte aanbiedt.

Opel biedt de Vivaro in allerlei soorten en maten aan. Zo kun je kiezen voor een L1H1 variant, maar je kunt ook kiezen voor bijvoorbeeld een L3H1 variant. Verder kun je kiezen tussen allerlei motorvarianten en uitvoeringen. Als je voor de Opel Vivaro kiest, ga je sowieso voor een diesel variant. Opel biedt namelijk géén benzine varianten aan.

De variant waar je voor kiest, is van grote invloed op het totale laadvermogen. Als je bijvoorbeeld voor een L3H1 variant kiest, geniet je van een laadvermogen van 1355 kg. Kies je voor de L1H1 variant? Dan is het laadvermogen ‘slechts’ 975 kg. Ons advies is dus om voor jezelf te bepalen aan wat voor laadvermogen je behoefte hebt. Vervolgens kun je op basis van jouw behoeften op zoek gaan naar de beste uitvoering.

Heb je de beste uitvoering gevonden? Dan kun je deze uitvoering volledig naar wens aan gaan kleden. Je kunt zelf de exterieurkleur bepalen, je kunt zelf bepalen hoe het interieur eruit moet komen te zien en je kunt allerlei opties aan de Opel Vivaro toevoegen. Ook als je veel opties aan dit model toevoegt, blijf je genieten van een relatief laag leasetarief per maand!

Opel Vivaro zakelijk leasen

Is het voor jou tijd om een nieuwe bestelwagen uit te gaan kiezen? Dan sta je voor een leuke uitdaging: het aanbod van bestelwagens is namelijk vrij divers en uitgebreid te noemen. Voordat je op zoek naar de geschikte bestelwagen kunt gaan, is het advies dus om jouw wensen op een rijtje te zetten. Op basis van jouw wensen kun je gericht op zoek naar de beste bestelbus gaan, waarbij jouw oog mogelijk al snel op de Opel Vivaro gaat vallen. Logisch; deze bestelbus heeft een ideale prijs-kwaliteitsverhouding en is ook nog vrij ruim te noemen.

Het in gebruik nemen van een Opel Vivaro is zeker een verstandige keus. Dat is het helemaal als je ervoor kiest om de Opel Vivaro zakelijk te leasen. Door dit model zakelijk te leasen, geniet je van een flinke kostenbesparing en van veel duidelijkheid. Je betaalt immers maandelijks een vast leasetarief, waardoor je direct de componenten reparatie, onderhoud en banden afgedekt hebt. Je komt dus zelf nóóit voor onverwachte kosten te staan. Dat is een prettige gedachte, niet waar?

Wil je een Opel Vivaro zakelijk leasen? Dan moet je wel een keuze gaan maken tussen één van de volgende leasevormen:

• Financial lease: bij Financial lease staat de Opel Vivaro vanaf de eerste dag op jouw balans. Jij bent de eigenaar van de bestelbus en dat blijf je ook als het lease contract afgelopen is.
• Operational lease: bij Operational lease staat de Opel Vivaro op de balans van de leasemaatschappij. Jij bent de gebruiker van de bestelbus, maar kunt de bestelbus eventueel ná afloop van het lease contract onder bepaalde voorwaarden wel overnemen.

Wil je gratis een lease offerte op maat ontvangen? Onze lease specialisten zorgen altijd voor de beste Opel Vivaro lease deal. Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in en laat je verrassen!

Opel Vivaro leasen:

Rente en afschrijving
Wegenbelasting
All-risk verzekering inclusief inzittenden dekking
Reparaties
Ruit reparaties en vervanging
Onderhoud
Schadeherstel
Zomerbanden
24-uurs Hulp verlening in binnen- en buitenland
Gelijkwaardig vervangend vervoer bij schade en/of onderhoudswerkzaamheden na 24 uur

Eventueel uit te breiden met:

Winterbanden
Nationaal of Europees brandstofpas inclusief brandstofvoorschot

Waarom AutoLeaseCentrale?

9.4 gemiddeld cijfer van klanten
Ondernemers met jaarcijfers
Direct uit voorraad leverbaar
Binnen 24 uur uitslag

Advies nodig?

085 487 70 10

Ma t/m Vrij van 09:00-17:00 uur

Email uw vraag

Binnen 24 uur antwoord

Laat je terug bellen

Vul het formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.