fbpx
085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 – 17:00

a
085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 - 17:00

Peugeot Boxer (Enkele Cabine) lease vanaf €498,-

Vrijblijvende offerte aanvragen


  • Persoonlijke gegevens:  • Contract gegevens:


  • Hidden
    Een auto of bedrijfswagen leasen zonder enige zorgen over extra kosten, kies dan voor Operational lease. Een auto of bedrijfswagen kopen en direct eigenaar van de auto zijn, kies van voor Financial lease.

  • Vraag/opmerking:


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Peugeot Boxer lease

Als je op een willekeurige dag over de Nederlandse snelweg rijdt, zie je relatief veel vrachtwagens. Iets wat je nog veel vaker ziet rijden, zijn de bestelwagens. Ons land heeft onwijs veel zelfstandige ondernemers én grote bedrijven die gebruik van bestelbussen maken. Gebruik jij zelf ook bestelbussen? Ben je op dit moment op zoek naar de aanschaf van een nieuwe bestelbus? Dan is het zeker interessant om eens bij het merk Peugeot te gaan kijken.

Dit Franse merk heeft door de jaren heen namelijk een aantrekkelijk modellengamma weten te creëren. Je kunt in dit modellengamma kiezen tussen een grote bestelbus (de Peugeot Boxer), tussen een bestelbus met een middenformaat (de Peugeot Expert) en een kleine bestelbus (de Peugeot Partner).

Gaat jouw voorkeur uit naar een grote bestelbus? Wil jij simpelweg grote objecten in de bestelbus kunnen vervoeren? Dan kom je binnen het modellengamma van Peugeot dus al snel uit bij de Peugeot Boxer. Dit model is in de afgelopen jaren vrij populair geweest, aangezien de prijsstelling van deze bestelbus ook zéér interessant te noemen is.

Heb je wel oren naar een Peugeot Boxer? Dan moet je enkele belangrijke knopen door gaan hakken. Je hebt namelijk de keus tussen allerlei motorvarianten, allerlei aandrijvingen, allerlei uitvoeringen en allerlei afmetingen. Zo kun je bijvoorbeeld voor een L1H1 variant kiezen met een laadvermogen van 950 kg, terwijl je ook voor een L4H2 variant kunt kiezen met een laadvermogen van 1435 kg.

Kortom: met de Peugeot Boxer kun je alle kanten op. Ons advies is om jouw wensen op een rijtje te zetten, waarna je gericht op zoek kunt gaan naar de beste Peugeot Boxer. Daarbij is het advies dus om goed naar de afmetingen, het motorvermogen en het laadvermogen te kijken. Als je uiteindelijk de Peugeot Boxer vindt die aan al jouw wensen voldoet, zit je gebakken!

Vervolgens kun je de Peugeot Boxer ook nog naar wens samen gaan stellen. Je kunt uit verschillende exterieurkleuren kiezen, terwijl je het interieur ook naar wens samen kunt stellen. Uiteraard is het daarbij ook mogelijk om tussen allerlei opties te kiezen.

Onderaan de streep geniet je niet alleen van een grote bestelbus, maar ook van een betaalbare bestelbus. In vergelijking met concurrenten is de Peugeot Boxer namelijk echt betaalbaar te noemen. Over de kwaliteit, het comfort en de mogelijkheden kunnen wij ook kort zijn; de Peugeot Boxer is veelbelovend!

Peugeot Boxer zakelijk leasen

Heb je voor het uitvoeren van jouw werkzaamheden een bestelbus nodig? Dan wil je ongetwijfeld gaan voor een betrouwbare, een comfortabele én een betaalbare bestelbus. Als jouw voorkeur daarbij ook naar een grote bestelbus uit gaat, kom je al snel bij de Peugeot Boxer uit. Dit model van Peugeot weet ruimte te combineren met een gunstig prijskaartje.

Heb je daarom wel oren naar een Peugeot Boxer? Dan is het zaak om een belangrijke keuze te gaan maken: ga je de Peugeot Boxer zakelijk leasen of ga je de Peugeot Boxer zelf aanschaffen? In onze ogen is het verstandig om de Peugeot Boxer zakelijk te leasen. Waarom? Omdat je hiermee jouw kosten perfect kunt budgetteren én geld kunt besparen.

Zo hoef je in eerste instantie niet een bedrag van 25.000 á 35.000 euro te betalen. Nee, in plaats daarvan betaal je maandelijks een vast leasetarief. Ook als de Peugeot Boxer met onverwachte technische mankementen te maken krijgt, betaal je louter het vaste leasetarief per maand. Je bent hierdoor in staat om de kosten voor de bestelbus perfect te budgetteren. Wat wens je nog meer?

Wil je graag een Peugeot Boxer zakelijk leasen? Dan moet je alleen nog kiezen tussen de volgende leasevormen:

• Financial lease: bij deze leasevorm ben jij de eigenaar van de bestelbus, staat de bestelbus op jouw balans en blijft de bestelbus ook eigendom van jou ná afloop van het lease contract.
• Operational lease: bij deze leasevorm is de leasemaatschappij eigenaar van de bestelbus, staat de bestelbus niet op jouw balans en is de bestelbus na afloop van het lease contract nog steeds van de leasemaatschappij.

Wil je direct de beste Peugeot Boxer lease deals ontvangen? Schakel daarvoor onze lease specialisten in; wij vinden direct de beste Peugeot Boxer lease deal voor je, waardoor je nóg meer kunt genieten van deze bestelwagen!

Peugeot Boxer leasen:

Rente en afschrijving
Wegenbelasting
All-risk verzekering inclusief inzittenden dekking
Reparaties
Ruit reparaties en vervanging
Onderhoud
Schadeherstel
Zomerbanden
24-uurs Hulp verlening in binnen- en buitenland
Gelijkwaardig vervangend vervoer bij schade en/of onderhoudswerkzaamheden na 24 uur

Eventueel uit te breiden met:

Winterbanden
Nationaal of Europees brandstofpas inclusief brandstofvoorschot

Waarom AutoLeaseCentrale?

9.4 gemiddeld cijfer van klanten
Ondernemers met jaarcijfers
Direct uit voorraad leverbaar
Binnen 24 uur uitslag

Advies nodig?

085 487 70 10

Ma t/m Vrij van 09:00-17:00 uur

Email uw vraag

Binnen 24 uur antwoord

Laat je terug bellen

Vul het formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.