fbpx
085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 - 17:00

klantenvertellen autoleasecentrale

Peugeot Expert (Enkele Cabine) lease vanaf €349,-

Vrijblijvende offerte aanvragen


  • Persoonlijke gegevens:  • Contract gegevens:


    Een auto of bedrijfswagen leasen zonder enige zorgen over extra kosten, kies dan voor Operational lease. Een auto of bedrijfswagen kopen en direct eigenaar van de auto zijn, kies van voor Financial lease.

  • Vraag/opmerking:


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Peugeot Expert lease

Eens in de zoveel jaren ontkom je er niet aan: een nieuwe bestelwagen aanschaffen. Sterker nog; veel ondernemers kunnen niet eens meer zonder een bestelwagen. Dat geldt bijvoorbeeld voor zelfstandige ondernemers, maar ook voor grote bedrijven. Een bestelwagen stelt jou, of jouw werknemers, in ieder geval in staat om het werk op de juiste manier uit te kunnen voeren.

Daarvoor heb je dus wel de juiste bestelbussen nodig. In het modellengamma van Peugeot vind je in ieder geval meerdere interessante bestelbussen. Zo kun je bijvoorbeeld voor de grote Peugeot Boxer kiezen, kun je voor de kleine Peugeot Partner kiezen of kun je voor het tussenformaat kiezen in de vorm van de Peugeot Expert. Graag willen we jou hieronder kennis laten maken met de Peugeot Expert.

Meer en meer bedrijven kiezen ervoor om een Peugeot Expert te leasen. Waarom? Omdat de Peugeot Expert in veel verschillende uitvoeringen verkrijgbaar is, betaalbaar is én het gewenste comfort biedt. Als jouw voorkeur ook naar een Peugeot Expert uitgaat, moet je in ieder geval enkele belangrijke keuzes gaan maken. Zo moet je gaan bepalen wat de afmetingen, het laadvermogen en het motorvermogen moeten gaan worden. Je hebt daarvoor in ieder geval de keus uit meer dan 50 verschillende varianten.

Wat betreft de brandstofsoort heb je overigens géén keus. Peugeot biedt de Expert alleen met dieselmotoren aan. Wel is het de verwachting dat de Expert in de toekomst ook als elektrisch model uitgebracht gaat worden; dat heeft Peugeot reeds bij de Peugeot Partner gedaan.

Bij het uitkiezen van de juiste Peugeot Expert is ons advies om goed naar het laadvermogen te kijken. Als je voor bijvoorbeeld de Peugeot Expert Asphalt Long 2.0 BlueHDi 120 DC EAT7 kiest, heeft de bus een laadvermogen van 1183 kg. Als je echter voor de Asphalt Long 2.0 BlueHDI 150 kiest, heeft de bus een laadvermogen van 1440 kg. Dat is dus fors meer, terwijl de wielbasis van beide varianten wel hetzelfde is.

Let niet alleen op het laadvermogen, maar ook op de standaarduitrusting van de bus, op het prijskaartje van de bus en op andere belangrijke componenten. Als je uiteindelijk de beste Peugeot Expert voor jezelf uitgekozen hebt, kun je de bestelbus verder nog naar wens aan gaan passen. Je hebt de keus uit allerlei exterieurkleuren en uit allerlei opties. Onderaan de streep blijft de Peugeot Expert in ieder geval een betaalbare bestelwagen; zélfs als je veel opties toevoegt!

Peugeot Expert zakelijk leasen

In het modellengamma van Peugeot zijn meerdere interessante bestelbussen te vinden. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor de kleine Peugeot Partner, maar je kunt ook kiezen voor de grote Peugeot Boxer. Ga jij liever precies voor het formaat dat hier tussenin zit? Dan kom je uit bij de Peugeot Expert; dit model is in de afgelopen jaren vrij populair gebleken.

Veel ondernemers kiezen voor de Peugeot Expert vanwege zijn prijskaartje én het laadvermogen. Deze bus heeft een vrij ruim laadvermogen, waardoor de bestelbus voor veel bedrijven geschikt is. Heb jij ook wel oren naar een Peugeot Expert? Dan moet je alleen nog bepalen of je deze bestelwagen gaat kopen of dat je de Peugeot Expert zakelijk gaat leasen.

Wij hebben eigenlijk maar één tip voor je: ga de Peugeot Expert zakelijk leasen. Door deze bestelwagen zakelijk te leasen, weet je veel geld te besparen. Daarbij geniet je ook van een vast kostenplaatje per maand; je betaalt nooit voor onverwachte kosten. Nee, het enige wat je moet betalen, is het vaste leasetarief per maand. Daardoor kun je perfect de kosten voor de Peugeot Expert budgetteren!

Wil je graag de Peugeot Expert zakelijk leasen? Dan moet je een keuze maken tussen de volgende leasevormen:

• Financial lease: bij deze leasevorm is de bestelauto eigendom van jou. Jij betaalt een bepaald bedrag per maand voor het gebruik van de bestelauto, terwijl de auto ook op jouw balans staat. Ook na afloop van het lease contract blijf jij de eigenaar.
• Operational lease: bij deze leasevorm is de bestelauto eigendom van de leasemaatschappij. Jij betaalt alleen voor het gebruik van de bestelauto. Na afloop van het lease contract kun je de bestelauto – tegen bepaalde voorwaarden – mogelijk wel overkopen.

Wil je direct een lease offerte op maat ontvangen? Onze lease specialisten gaan graag voor jou op zoek naar de beste Peugeot Expert lease deal. Vul direct het aanvraagformulier in!

Operational lease

Een auto of bedrijfswagen leasen zonder enige zorgen over extra kosten? Kies dan voor Operational lease.

ALL IN zorgeloos rijden
Alleen nog maar tanken
Inclusief verzekering, wegenbelasting
Onderhoud, pechhulp

Financial lease

Een auto of bedrijfswagen kopen direct eigenaar van de auto zijn? Kies dan voor Financial lease.

Direct eigenaar van de auto
Investeren zonder verlies van liquiditeit
BTW direct terug te vorderen
Investerings- en renteaftrek

Waarom AutoLeaseCentrale?

9.4 gemiddeld cijfer van klanten
Ondernemers met jaarcijfers
Direct uit voorraad leverbaar
Binnen 24 uur uitslag

Advies nodig?

085 487 70 10

Ma t/m Vrij van 09:00-17:00 uur

Email uw vraag

Binnen 24 uur antwoord

Laat je terug bellen

Vul het formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Chat openen