fbpx
085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 - 17:00

klantenvertellen autoleasecentrale

Peugeot Partner lease vanaf €239,-

Vrijblijvende offerte aanvragen


  • Persoonlijke gegevens:  • Contract gegevens:


    Een auto of bedrijfswagen leasen zonder enige zorgen over extra kosten, kies dan voor Operational lease. Een auto of bedrijfswagen kopen en direct eigenaar van de auto zijn, kies van voor Financial lease.

  • Vraag/opmerking:


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Peugeot Partner lease

Als we het over een iconische bestelbus hebben, hebben we het absoluut over de Peugeot Partner. Dit model van Peugeot staat al jarenlang in de top van de bestelbussen; al jarenlang kiezen veel ondernemers met veel wijsheid voor een Peugeot Partner lease. Waarom veel ondernemers juist voor dit model kiezen?

De belangrijkste reden daarvoor is terug te vinden in de prijs-kwaliteitsverhouding. Een Peugeot Partner is niet overdreven duur te noemen, terwijl je wel onwijs veel kwaliteit terugkrijgt voor de relatief lage prijs. Juist die kwaliteit maakt de Peugeot Partner onwijs betrouwbaar; uiteraard heeft elke ondernemer behoefte aan een betrouwbare en aangename bestelbus.

Geldt dat ook voor jou? Dan is het zeker interessant om naar de mogelijkheden van Peugeot Partner lease te kijken. Als je in dit model geïnteresseerd bent, heb je in ieder geval genoeg mogelijkheden om de bus naar wens samen te stellen. Je hebt de keus uit meer dan 30 uitvoeringen. Zo kun je kiezen tussen verschillende afmetingen, verschillende motorvarianten, verschillende brandstofsoorten en verschillende uitrustingsniveaus.

Bij het vergelijken van de varianten is het goed om naar het laadvermogen te kijken. De Peugeot Partner Asphalt 1.5 BlueHDI 130 heeft bijvoorbeeld een laadvermogen van 1000 kg, terwijl de Asphalt 1.5 BlueHDI 100 een laadvermogen van ‘slechts’ 660 kg heeft. De laatstgenoemde variant is daarentegen wel weer een stuk goedkoper. Het advies is dan ook om al jouw wensen op een rijtje te zetten, waarna je gericht op zoek kunt gaan naar de beste Peugeot Partner.

Let daarbij ook goed op de brandstofsoort. Peugeot biedt één volledig elektrische Peugeot Partner aan, maar ook allerlei dieselmotoren en meerdere benzinemotoren. Op basis van jouw jaarkilometrage kun je dus altijd de juiste keuze maken met betrekking tot de motor van de Peugeot Partner.

Heb je de Partner met de juiste afmetingen en motorvariant gevonden? Dan kun je ook nog kiezen tussen verschillende uitrustingsniveaus. Je kunt daarbij kiezen tussen de Profit+/Pro variant, de Premium variant en de Asphalt variant. De laatstgenoemde is de meest luxe – en daarmee ook duurste – uitvoering van de Peugeot Partner.

Van origine zijn deze bestelbussen rijkelijk uitgerust. Uiteraard kun je altijd nog wenselijke opties toevoegen, waardoor de Peugeot Partner helemaal naar jouw wens wordt. Ook qua exterieurkleur heb je uiteraard meerdere mogelijkheden. Mocht je stickers op jouw bestelbus aan willen brengen, is het overigens verstandig om voor een witte lak te gaan. Dat kost bij een Peugeot Partner ook niks extra!

Peugeot Partner zakelijk leasen

Ben je op zoek naar een betrouwbare, voordelige en kwalitatieve bestelbus? Dan ben je zeker niet de enige; jaarlijks zijn onwijs veel ondernemers op zoek naar een dergelijke bestelbus. Veel van deze ondernemers kiezen uiteindelijk ervoor om een Peugeot Partner zakelijk te leasen.

Waarom zij specifiek voor de Peugeot Partner kiezen? Nou, dit is één van de meest voordelige bestelbussen, waarbij je ook nog van onwijs veel kwaliteit weet te genieten. Je kunt echt op de Peugeot Partner bouwen én vertrouwen.

Waarom veel ondernemers dan ervoor kiezen om een Peugeot Partner zakelijk te leasen? De redenen daarvoor hebben met name met financiën en zekerheid te maken. Als je besluit om een Peugeot Partner zakelijk te leasen, hoef je zelf niet met een bedrag van 15.000 tot 25.000 euro te komen. Nee, de leasemaatschappij betaalt de bestelbus voor jou, waarna jij alleen maar maandelijks een vast bedrag hoeft te betalen.

Aangezien dat bedrag vast is, kom je niet voor onverwachte kosten te staan. Je kunt jouw uitgaven dus perfect budgetteren dankzij de lease van een Peugeot Partner. Als je hier interesse in hebt, moet je alleen goed nadenken over het restwaarde risico. Normaliter lease je een Peugeot voor 4 á 5 jaar, maar wat gebeurt er na die periode met de bestelbus? Dat is volledig afhankelijk van de leasevorm waar jouw voorkeur naar uitgaat:

  • Financial lease: bij financial lease is de bestelbus eigendom van jou en loop jij ook het restwaarde risico. Na afloop van het leasecontract is en blijft de bestelbus namelijk ook van jou.
  • Operational lease: bij operational lease is de bestelbus van de leasemaatschappij en loopt de leasemaatschappij ook het restwaarde risico. Na afloop van het leasecontract kun je als ondernemer altijd nog besluiten om de bestelbus over te nemen.

Wil je graag een Peugeot Partner zakelijk leasen? Zet dan direct onze lease specialisten aan het werk. Wij gaan graag voor jou op zoek naar de beste Peugeot Partner leasedeal. Vul direct het offerte aanvraagformulier in!

Operational lease

Een auto of bedrijfswagen leasen zonder enige zorgen over extra kosten? Kies dan voor Operational lease.

ALL IN zorgeloos rijden
Alleen nog maar tanken
Inclusief verzekering, wegenbelasting
Onderhoud, pechhulp

Financial lease

Een auto of bedrijfswagen kopen direct eigenaar van de auto zijn? Kies dan voor Financial lease.

Direct eigenaar van de auto
Investeren zonder verlies van liquiditeit
BTW direct terug te vorderen
Investerings- en renteaftrek

Waarom AutoLeaseCentrale?

9.4 gemiddeld cijfer van klanten
Ondernemers met jaarcijfers
Direct uit voorraad leverbaar
Binnen 24 uur uitslag

Advies nodig?

085 487 70 10

Ma t/m Vrij van 09:00-17:00 uur

Email uw vraag

Binnen 24 uur antwoord

Laat je terug bellen

Vul het formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Chat openen