fbpx
085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 - 17:00

klantenvertellen autoleasecentrale

Renault Trafic (Enkele Cabine) lease vanaf €344,-

Vrijblijvende offerte aanvragen


  • Persoonlijke gegevens:  • Contract gegevens:


    Een auto of bedrijfswagen leasen zonder enige zorgen over extra kosten, kies dan voor Operational lease. Een auto of bedrijfswagen kopen en direct eigenaar van de auto zijn, kies van voor Financial lease.

  • Vraag/opmerking:


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Renault Trafic lease

Heb je voor jouw werkzaamheden een nieuwe bestelbus nodig? Of ben je wellicht toe aan de aanschaf van enkele nieuwe bestelbussen? Ongeacht wat jouw situatie is, is het aan te raden om een goed vergelijk te maken. In het huidige aanbod vind je namelijk meerdere bestelbussen terug; meerdere merken hebben zich immers bezig gehouden met het ontwikkelen en fabriceren van bestelbussen.

Eén van die fabrikanten is Renault. In de wereld van bestelbussen is dit geen super vooraanstaand merk, maar het is wél een merk met een zeer interessant model. Het gaat daarbij om de Renault Trafic; vrij veel ondernemers kiezen jaarlijks toch voor een Renault Trafic lease. Waarom die keuze gemaakt wordt? Dat komt met name door de prijs-kwaliteitsverhouding, maar ook door de vele varianten van de Renault Trafic.

Bij deze bestelbus van Renault heb je de keus tussen meerdere uitvoeringen, meerdere motorvarianten en meerdere aandrijvingen. Zo kun je kiezen voor de Renault Trafic L1H1 Energy 2.0 dCi 120 luxe 4d met een laadvermogen van 1129 kilo. Je kunt echter ook voor de Renault Trafic L2H1 T29 Energy 2.0 dCi 120 Comfort 4d met een laadvermogen van 1291 kilogram kiezen.

Ongeacht wat jouw wensen zijn, kun je dus altijd wel een geschikte Renault Trafic vinden. Qua brandstof heb je overigens niet al te veel keus. Renault biedt namelijk alleen maar dieselmotoren aan, maar je kunt dus wel kiezen tussen verschillende motorvarianten. Zo bestaan er zelfs varianten van de Renault Trafic met maar liefst 168 pk!

Heb je de keuze voor het model, de lengte, de hoogte, het laadvermogen en de motorvariant gemaakt? Dan kun je ook nog een keus maken op het gebied van het uitrustingsniveau. Renault biedt daarvoor allerlei uitrustingsniveaus aan: Comfort, Work Edition, Business, Luxe en Generique. Al deze niveaus zijn relatief rijk uitgerust, maar je kunt uiteraard altijd nog opties extra aanvinken.

Doordat een Renault Trafic niet super duur is, is het een interessante bestelbus om te leasen. Het maandelijkse leasetarief valt relatief gezien mee, terwijl je van een hoop ruimte, kracht en gemak weet te genieten. Bovendien heeft de Renault Trafic door de jaren heen bewezen dat het een uiterst betrouwbare bestelbus is. Een bestelbus waar je écht op kunt bouwen en waar je zakelijk gezien verder mee kunt groeien. Je hoeft alleen nog maar de juiste variant, de juiste motorvariant en de juiste aandrijving uit te kiezen!

Renault Trafic zakelijk leasen

Voor veel ondernemers is de bestelbus het belangrijkste bedrijfsmiddel. Zonder een bestelbus kunnen veel ondernemers simpelweg hun werk niet uitvoeren. Geldt dat ook voor jou? Dan heb je ongetwijfeld behoefte aan een betrouwbare, comfortabele en handige bestelbus. Een bestelbus waar je bovendien veel in kwijt kunt en waar je echt op kunt rekenen.

Nou, de Renault Trafic voldoet aan al die wensen. Deze bestelbus van het Franse merk Renault is uiterst betrouwbaar te noemen én is in veel varianten verkrijgbaar. Heb je de juiste variant gevonden? Dan hoef je nog maar één keuze te maken: een Renault Trafic zakelijk leasen of een Renault Trafic zakelijk kopen. Om meerdere redenen is het verstandiger om een Renault Trafic zakelijk te leasen.

Allereerst hoef je geen bedrag van 20.000 tot 30.000 euro op tafel neer te leggen. Nee, in plaats daarvan doet de leasemaatschappij dit voor jou, waarna jij alleen maar een maandelijks leasetarief hoeft te betalen. In dat leasetarief zijn ook direct het onderhoud en mogelijke reparaties opgenomen, waardoor je nooit tegen onverwachte kosten aan gaat lopen. Dat is uiteraard zeer prettig voor elke ondernemer.

Wil je graag een Renault Trafic zakelijk leasen? Dan moet je wel nog een keuze maken tussen de twee volgende leasevormen:

  • Financial lease: bij deze leasevorm ben jij vanaf de eerste dag van het leasecontract eigenaar van de bestelbus. De bestelbus staat op jouw balans en blijft ook na afloop van het leasecontract jouw eigendom.
  • Operational lease: bij deze leasevorm is de leasemaatschappij eigenaar van de bestelbus. Jij betaalt een maandelijks leasetarief, waarna je na afloop van het leasecontract de bus alsnog over kunt nemen (indien gewenst).

Naar welk van deze leasevormen gaat jouw voorkeur uit? Deze keuze kun je eigenlijk maar op één manier maken: door meerdere offertes met elkaar te vergelijken. Onze lease specialisten staan graag voor je klaar om op zoek te gaan naar de beste Renault Trafic leasedeal. Vul het offerte aanvraagformulier in en onze lease specialisten gaan direct voor jou aan het werk.

Operational lease

Een auto of bedrijfswagen leasen zonder enige zorgen over extra kosten? Kies dan voor Operational lease.

ALL IN zorgeloos rijden
Alleen nog maar tanken
Inclusief verzekering, wegenbelasting
Onderhoud, pechhulp

Financial lease

Een auto of bedrijfswagen kopen direct eigenaar van de auto zijn? Kies dan voor Financial lease.

Direct eigenaar van de auto
Investeren zonder verlies van liquiditeit
BTW direct terug te vorderen
Investerings- en renteaftrek

Waarom AutoLeaseCentrale?

9.4 gemiddeld cijfer van klanten
Ondernemers met jaarcijfers
Direct uit voorraad leverbaar
Binnen 24 uur uitslag

Advies nodig?

085 487 70 10

Ma t/m Vrij van 09:00-17:00 uur

Email uw vraag

Binnen 24 uur antwoord

Laat je terug bellen

Vul het formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Chat openen