fbpx
085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 - 17:00

klantenvertellen autoleasecentrale

Volkswagen Crafter (Enkele Cabine) lease vanaf €399,-

Vrijblijvende offerte aanvragen


  • Persoonlijke gegevens:  • Contract gegevens:


    Een auto of bedrijfswagen leasen zonder enige zorgen over extra kosten, kies dan voor Operational lease. Een auto of bedrijfswagen kopen en direct eigenaar van de auto zijn, kies van voor Financial lease.

  • Vraag/opmerking:


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volkswagen Crafter Lease

De Caddy, de Crafter en de Transporter. Het zijn al decennia lang de bekendste bestelbussen van het Duitse merk Volkswagen. Dankzij deze modellen kunnen veel (zelfstandige) ondernemers, monteurs en andere werklieden op dagelijkse basis hun werk uitvoeren. De bestelbussen van Volkswagen zijn namelijk uiterst betrouwbaar, zijn van een hoge kwaliteit en zijn ook nog interessant geprijsd.

Dat geldt ook voor de Volkswagen Crafter; dit is de grootste variant binnen het assortiment van Volkswagen. De Caddy is eigenlijk de kleinste bestelbus, de Transporter is eigenlijk een midden formaat en de Crafter is zeer ruim te noemen. Dat zie je dan ook duidelijk in de lengte van de bestelbus én in het laadvermogen van de bestelbus terug.

Wat de lengte en het laadvermogen van de Volkswagen Crafter precies zijn? Dat is eigenlijk volledig afhankelijk van de variant waar jij voor kiest. Je kunt kiezen tussen allerlei uitrustingen, modelvarianten en motorvarianten. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een Crafter met automatische schakeling, maar je kunt ook kiezen voor een Crafter met handbak.

Feit is dat je de Volkswagen Crafter in ieder geval volledig naar wens samen kunt stellen. Zet daarvoor eerst jouw wensen op een rijtje; bepaal bijvoorbeeld waar je de bus voor wilt gaan gebruiken. Op basis daarvan kun je vervolgens de juiste keuzes maken met betrekking tot de lengte van de bus, het laadvermogen van de bus en het vermogen van de bus.

Sinds enige tijd is het overigens ook mogelijk om voor een volledig elektrische Crafter te kiezen. Dat is zeker niet de goedkoopste variant, maar het is wel de meest duurzame variant. Gaat jouw voorkeur echter naar diesel uit? Dan heb je alsnog de keus tussen honderden verschillende varianten.

Heb je jouw keuze gemaakt voor het gewenste model? Dan kun je dit model vervolgens naar wens aankleden. Je kunt daarbij kiezen tussen verschillende uitvoeringsniveaus, pakketten en losse opties. Ook heb je voldoende keus wat betreft de exterieur- en interieur kleuren. Onderaan de streep kun je de Volkswagen Crafter echt volledig naar eigen wens samenstellen.

Let wel op: niet alle opties gaan in combinatie met bepaalde uitrustingen, motorvarianten en aandrijvingen. Het duurt dus mogelijk enige tijd voordat je de gewenste Crafter samen hebt weten te stellen. Als dat eenmaal gelukt is, gaat het echte beginnen eigenlijk al genieten. Een Volkswagen Crafter is namelijk zeer betrouwbaar en rijdt uiterst prettig.

Volkswagen Crafter zakelijk leasen

Elke ondernemer moet regelmatig belangrijke knopen doorhakken. Zo moet je nadenken over opdrachten die je aan gaat nemen, maar ook over investeringen die je moet gaan doen. Heb jij een bedrag van ruim 20.000 euro op de plank liggen? Dan kun je ervoor kiezen om een Volkswagen Crafter te kopen. De meeste ondernemers kiezen er echter voor om een Volkswagen Crafter zakelijk te leasen.

Waarom veel ondernemers kiezen voor de lease van een Volkswagen Crafter? Nou, dat heeft meerdere redenen. De belangrijkste reden is toch wel terug te vinden in het financiële plaatje. Zo hoef je bijvoorbeeld niet zelf al het geld op tafel te leggen, terwijl je nadien ook nog van de nodige zekerheid verzekerd bent.

Onder meer onderhoud en reparatie zitten in het leasecontract opgenomen. Je betaalt daar uiteraard wel maandelijks voor, maar juist daardoor weet je wel jouw kosten veel beter te budgetteren. Je loopt in ieder geval nooit tegen onverwachte kosten aan; ook dat is super prettig voor jou als ondernemer.

Eigenlijk is het zo dat de leasemaatschappij de meeste risico’s draagt. Wie het risico van de restwaarde draagt? Dat is afhankelijk van het soort leasing waar je voor kiest:

  • Financial lease: bij deze vorm ligt het risico van de restwaarde bij jou. Na afloop van het leasecontract is de bestelbus namelijk eigendom van jou.
  • Operational lease: hierbij blijft het eigendom van de bestelbus bij de leasemaatschappij, waardoor zij ook het restwaarderisico dragen. Bij deze leasevorm kun je na afloop van het leasecontract overigens (in de meeste gevallen) alsnog de bestelbus overnemen, indien geweest.

Naar welke leasevorm gaat jouw voorkeur uit? Wil je dit bepalen aan de hand een gratis lease offerte op maat? Vul dan vrijblijvend ons offerteformulier in; onze lease specialisten zorgen vervolgens voor de beste Volkswagen Crafter leasedeal!

Operational lease

Een auto of bedrijfswagen leasen zonder enige zorgen over extra kosten? Kies dan voor Operational lease.

ALL IN zorgeloos rijden
Alleen nog maar tanken
Inclusief verzekering, wegenbelasting
Onderhoud, pechhulp

Financial lease

Een auto of bedrijfswagen kopen direct eigenaar van de auto zijn? Kies dan voor Financial lease.

Direct eigenaar van de auto
Investeren zonder verlies van liquiditeit
BTW direct terug te vorderen
Investerings- en renteaftrek

Waarom AutoLeaseCentrale?

9.4 gemiddeld cijfer van klanten
Ondernemers met jaarcijfers
Direct uit voorraad leverbaar
Binnen 24 uur uitslag

Advies nodig?

085 487 70 10

Ma t/m Vrij van 09:00-17:00 uur

Email uw vraag

Binnen 24 uur antwoord

Laat je terug bellen

Vul het formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Chat openen