fbpx
085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 – 17:00

a
085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 - 17:00

Volkswagen Transporter (Enkele Cabine) lease vanaf €443,-

Vrijblijvende offerte aanvragen


  • Persoonlijke gegevens:  • Contract gegevens:


  • Hidden
    Een auto of bedrijfswagen leasen zonder enige zorgen over extra kosten, kies dan voor Operational lease. Een auto of bedrijfswagen kopen en direct eigenaar van de auto zijn, kies van voor Financial lease.

  • Vraag/opmerking:


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volkswagen Transporter lease

Ben je op zoek naar een relatief grote bestelbus? Gaat jouw voorkeur daarbij uit naar een bestelbus van het merk Volkswagen? Dan ben je zeker niet de enige. Dit Duitse merk is namelijk al jarenlang één van de grootste merken binnen de wereld van bestelbussen. Dat was pakweg 20 jaar geleden het geval, maar is hedendaags nog steeds het geval.

In het huidige assortiment van Volkswagen vind je twee modellen die het al jarenlang goed doen: de Volkswagen Caddy en de Volkswagen Transporter. Om meerdere redenen is het aan te raden om voor de Volkswagen Transporter te kiezen. Als je voor Volkswagen Transporter lease kiest, ben je overigens niet de enige. Veel zelfstandige ondernemers, waaronder hoveniers, kiezen voor een Volkswagen Transporter.

Eén van de redenen hiervoor is terug te vinden in het laadvermogen van de Transporter. In verhouding tot bijvoorbeeld de Volkswagen Caddy kun je in een Volkswagen Transporter véél meer transporteren. Ook de afmetingen van de Transporter sluiten in veel gevallen goed aan op de wensen van een (zelfstandig) ondernemer.

Als je voor een Volkswagen Transporter lease gaat kijken, is het advies om jouw wensen eerst op een rijtje te zetten. Je hebt bij dit model namelijk de keus tussen verschillende uitrustingsniveaus en motorvarianten. Zo kun je kiezen tussen een handgeschakelde transmissie of een automatische transmissie, maar ook tussen verschillende vermogens. Je kunt kiezen voor een Volkswagen Transporter met 150 pk, maar je kunt ook kiezen voor de variant met 199 pk.

Als je voor één van deze twee motorvarianten gekozen hebt, kun je de volgende belangrijke knopen door gaan hakken. Zo moet je nadenken over de transmissie, over de lengte van de bus, over de hoogte van de bus en over het laadvermogen van de bus. Aangezien Volkswagen onwijs veel verschillende varianten aanbiedt, kun je altijd wel een variant vinden die volledig op jouw wensen aansluit.

Heb je eenmaal de gewenste motorisering van de Volkswagen Transporter uitgekozen? Dan kun je ook nog allerlei opties en pakketten gaan selecteren. Welke opties bij voorbaat al standaard zijn, is afhankelijk van de motorisering en uitrusting van de Volkswagen Transporter. Qua uitrusting worden de volgende lijnen aangehouden: Comfortline, Transporter en Bulli. De Bulli wordt omschreven als de meest complete Transporter; dat is dan ook de uitrusting met de meeste opties. Dankzij verschillende opties kun je de Volkswagen Transporter in ieder geval altijd nog naar wens aankleden.

Volkswagen Transporter zakelijk leasen

Ben je op zoek naar een nieuwe bestelbus? Dan heb je in de basis twee mogelijkheden: een bestelbus zelf kopen of een bestelbus zelf leasen. Beide varianten hebben hun voor en tegens, maar uiteindelijk kun je maar één verstandige keuze maken: een bestelbus zakelijk leasen. Of beter gezegd: een Volkswagen Transporter zakelijk leasen.

Doordat een Transporter een vrij grote bestelbus is, is het zeker geen voordelige bestelbus. Je moet al snel rekening houden met een bedrag van 20.000 euro. Als je deze bestelbus zelf aan wilt schaffen, moet je dit bedrag dus in één keer op kunnen hoesten. Als je besluit om de Volkswagen Transporter zakelijk te leasen, heb je daar geen omkijken naar. Je hoeft in dat geval alleen maar de maandelijkse leasetarieven te betalen.

Je hebt daardoor niet al te veel startkapitaal nodig, terwijl je al jouw kosten ook prima kunt budgetteren. Je weet immers wat je maandelijks kwijt bent aan het leasetarief. Ondertussen zijn de componenten afschrijving, reparatie en onderhoud ook nog in het leasecontract opgenomen. Je staat dus niet voor onverwachte kosten.

Onderaan de streep is zakelijk leasen voordeliger én handiger. Voordat je van die voordelen kunt genieten, moet je wel nog een keus maken tussen financial lease of operational lease|:

  • Bij financial lease ben je al direct eigenaar van de bestelbus, waardoor je ‘m ook op jouw balans moet zetten. Nadat het leasecontract afgelopen is, ben jij namelijk direct de eigenaar van de bestelbus.
  • Bij operational lease blijft de leasemaatschappij de eigenaar van de bestelbus, waardoor je ‘m niet op jouw balans hoeft te zetten. Je kunt de bus na afloop van het leasecontract overnemen van de leasemaatschappij.

Weet je niet zeker wat voor jou de beste leasevorm is? Zet onze lease specialisten aan het werk! Wij stellen een gratis lease offerte voor jou op maat op, waardoor je de beste keuze kunt maken. Vul direct vrijblijvend het offerte aanvraagformulier in en wacht de spoedige reactie van onze lease specialisten af.

Volkswagen Transporter leasen:

Rente en afschrijving
Wegenbelasting
All-risk verzekering inclusief inzittenden dekking
Reparaties
Ruit reparaties en vervanging
Onderhoud
Schadeherstel
Zomerbanden
24-uurs Hulp verlening in binnen- en buitenland
Gelijkwaardig vervangend vervoer bij schade en/of onderhoudswerkzaamheden na 24 uur

Eventueel uit te breiden met:

Winterbanden
Nationaal of Europees brandstofpas inclusief brandstofvoorschot

Waarom AutoLeaseCentrale?

9.4 gemiddeld cijfer van klanten
Ondernemers met jaarcijfers
Direct uit voorraad leverbaar
Binnen 24 uur uitslag

Advies nodig?

085 487 70 10

Ma t/m Vrij van 09:00-17:00 uur

Email uw vraag

Binnen 24 uur antwoord

Laat je terug bellen

Vul het formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.