fbpx
085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 – 17:00

a
085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 - 17:00

Citroen E-Berlingo lease vanaf €560,-

Citroen E-Berlingo leasen:

Rente en afschrijving
Wegenbelasting
All-risk verzekering inclusief inzittenden dekking
Reparaties
Ruit reparaties en vervanging
Onderhoud
Schadeherstel
Zomerbanden
24-uurs Hulp verlening in binnen- en buitenland
Gelijkwaardig vervangend vervoer bij schade en/of onderhoudswerkzaamheden na 24 uur

Eventueel uit te breiden met:

Winterbanden
Nationaal of Europees brandstofpas inclusief brandstofvoorschot

Vrijblijvende offerte aanvragen


  • Persoonlijke gegevens:  • Contract gegevens:  • Vraag/opmerking:


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil je een Citroën e-Berlingo leasen? Verstandige keuze! Deze elektrische bedrijfswagen van het bekende Franse merk brengt namelijk veel voordelen met zich mee. Deze voordelen zijn niet alleen te merken in het dagelijkse gebruik, maar ook zeker in het kostenplaatje van de auto. De Citroën e-Berlingo is vrij voordelig te noemen qua leasetarief, waarbij je ook nog eens de kosten perfect kunt budgetteren.

Als je een Citroën e-Berlingo gaat leasen, ben je namelijk verzekerd van een vast maandtarief. Dit maandtarief is bovendien relatief voordelig, aangezien een elektrische bedrijfswagen een stuk voordeliger is dan een bedrijfswagen op diesel of benzine. Door een Citroën e-Berlingo te leasen, maak je dus op het economische vlak een verstandige keuze.

Bijkomend voordeel is dat je de juiste snaar weet te raken bij jouw klanten. Door een Citroën e-Berlingo te leasen, straal je namelijk uit dat je begaan met het milieu bent. Aangezien het milieu hedendaags zo’n hot topic is, hechten veel mensen hier veel waarde aan. Naar de buitenwereld toe weet jij dus ook de juiste uitstraling te verkrijgen. Met het leasen van een elektrische bedrijfswagen weet je jouw bedrijf dus zeker de juiste uitstraling mee te geven.

Elektrische bedrijfswagens van Citroën

Het mag duidelijk zijn; het merk Citroën heeft zich in de afgelopen jaren toegelegd op het ontwikkelen van elektrische auto’s. De focus heeft daarbij gelegen op elektrische personenauto’s, maar óók zeker op elektrische bedrijfswagens. In de wereld van elektrische bedrijfswagens heeft Citroën een unieke plek ingenomen; dit is aan de Citroën e-Berlingo én aan de Citroën e-Jumpy te danken. Beide modellen zijn volledig elektrisch en hebben door de jaren heen een goede naam op weten te bouwen.

Een absoluut voordelel van Citroën is de jarenlange ervaring van dit merk waar je op kunt bouwen. Het merk staat eigenlijk al jarenlang aan de top van de automotive branche en dat is in alles te merken. De auto’s zijn betrouwbaar, de auto’s rijden zeer comfortabel en de auto’s zien er ook nog eens fraai uit.

Bijkomend voordeel is dat de restwaarde van de Citroën e-Berlingo dik in orde is. Door de relatief hoge restwaarde valt het maandelijkse leasetarief des te meer mee. De auto schrijft namelijk maandelijks minder af dan vergelijkbare modellen van andere merken, waardoor je met een Citroën e-Berlingo van één van de laagste leasetarieven weet te genieten.

Een Citroën e-Berlingo leasen; het is om meerdere redenen dus zeer interessant te noemen. Je weet een goede uitstraling te creëren naar de buitenwereld toe, terwijl het rijden van deze bedrijfswagen ook nog eens zeer voordelig is. Je hoeft maandelijks niet al te veel geld aan een bedrijfswagen uit te geven, terwijl je wel van veel gemak en van veel zekerheid geniet.

Die unieke combinatie maakt eigenlijk van de Citroën e-Berlingo dé ideale elektrische bedrijfswagen voor elk bedrijf en elke zzp’er. Een Citroën e-Berlingo leasen is bovendien vele malen voordeliger dan het zelf kopen van een nieuwe bedrijfswagen. Ga dus voor zekerheid en voor een laag maandtarief met de Citroën e-Berlingo!

Waarom AutoLeaseCentrale?

9.4 gemiddeld cijfer van klanten
Ondernemers met jaarcijfers
Direct uit voorraad leverbaar
Binnen 24 uur uitslag

Advies nodig?

085 487 70 10

Ma t/m Vrij van 09:00-17:00 uur

Email uw vraag

Binnen 24 uur antwoord

Laat je terug bellen

Vul het formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.