fbpx
085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 – 17:00

a
085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 - 17:00

Citroen e-Jumpy lease vanaf €659,-

Citroen e-Jumpy leasen:

Rente en afschrijving
Wegenbelasting
All-risk verzekering inclusief inzittenden dekking
Reparaties
Ruit reparaties en vervanging
Onderhoud
Schadeherstel
Zomerbanden
24-uurs Hulp verlening in binnen- en buitenland
Gelijkwaardig vervangend vervoer bij schade en/of onderhoudswerkzaamheden na 24 uur

Eventueel uit te breiden met:

Winterbanden
Nationaal of Europees brandstofpas inclusief brandstofvoorschot

Vrijblijvende offerte aanvragen


  • Persoonlijke gegevens:  • Contract gegevens:  • Vraag/opmerking:


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ben je actief als zzp’er en op zoek naar een nieuwe bedrijfswagen? Of ben je wellicht de wagenparkbeheerder van een groot bedrijf en moet je meerdere nieuwe bedrijfswagens gaan bestellen? Dan kunnen wij je op dit moment één handige tip geven; ga een Citroën e-Jumpy leasen. Met een Citroën e-Jumpy geniet je van meerdere zwaarwegende voordelen, waardoor het leasen van deze auto zéér interessant te noemen is.

In de afgelopen jaren heeft het Franse merk Citroën zich volledig toegelegd op het ontwikkelen van meerdere elektrische auto’s. Daarbij heeft Citroën niet alleen de focus gelegd op het ontwikkelen van elektrische personenauto’s, maar ook op het ontwikkelen van elektrische bedrijfswagens. De Citroën e-Jumpy en Citroën e-Berlingo zijn daar het levende bewijs van. Deze twee elektrische modellen van Citroën worden al door veel ondernemers, zzp’ers en bedrijven met veel plezier bereden.

Wil je een Citroën e-Jumpy leasen? Dan heb je de keus uit meerdere soorten modellen, uit meerdere kleuren en uit meerdere accupakketten. Als je voor bijvoorbeeld het grote accupakket kiest, geniet je van een actieradius van maar liefst 330 kilometer. Ga je liever voor een kleiner accupakket? Dan heb je een actieradius van 230 kilometer. Ongeacht voor welk accupakket je kiest, geniet je dus van een prima actieradius.

Volledig elektrisch én voordelig geprijsd

Door een Citroën e-Jumpy te leasen, geniet je van meerdere voordelen. Het eerste voordeel hebben we reeds hierboven genoemd; de indrukwekkende actieradius. Door deze actieradius kan je eigenlijk jouw dagelijkse route zonder enig probleem rijden, waarbij je geniet van het feit dat deze auto 100% volledig elektrisch is. Dit rijdt namelijk niet alleen aangenaam, maar is ook nog eens zéér voordelig te noemen.

Mocht je een Citroën e-Jumpy gaan leasen, betaal je namelijk een behoorlijk laag maandtarief. Deze auto heeft namelijk een hoge restwaarde, lage onderhoudskosten en is qua brandstofverbruik ook súper voordelig te noemen. Deze factoren zorgen ervoor dat het maandelijkse leasetarief van een Citroën e-Jumpy zeer voordelig te noemen is.

Bijkomend voordeel is dat dit maandtarief elke maand hetzelfde is. Je kunt jouw kosten dus prima budgetteren; met het leasen van een Citroën e-Jumpy kom je in ieder geval nooit voor onverwachte kosten te staan. Bovendien maak je altijd gebruik van de prima service van Citroën. Mocht je onverhoopt eens met deze bedrijfswagen stil komen te staan, doe je direct een beroep op de hulpverlening van Citroën.

Een Citroën e-Jumpy leasen is al met al zeer voordelig te noemen. Dat is echter niet het enige voordeel van dit model. Een ander voordeel is namelijk ook terug te vinden in de uitstraling van jouw bedrijf. Als je met een elektrische bedrijfswagen gaat rijden, is dat een duidelijk teken naar de buitenwereld toe. Je draagt namelijk uit dat je begaan met het milieu bent en dat spreekt ongetwijfeld veel mensen aan. Je kunt door deze elektrische bedrijfswagen dus ook nog eens nieuwe klanten aanspreken en huidige klanten nóg meer tevreden te stellen. Onder aan de streep is er dus maar één nuttige tip; ga direct een Citroën e-Jumpy leasen!

Waarom AutoLeaseCentrale?

9.4 gemiddeld cijfer van klanten
Ondernemers met jaarcijfers
Direct uit voorraad leverbaar
Binnen 24 uur uitslag

Advies nodig?

085 487 70 10

Ma t/m Vrij van 09:00-17:00 uur

Email uw vraag

Binnen 24 uur antwoord

Laat je terug bellen

Vul het formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.