fbpx
085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 - 17:00

klantenvertellen autoleasecentrale

Mercedes e-Sprinter lease vanaf €910,-

140km

ACTIERADIUS

20 min 80%

SNELLADEN

Mercedes e-Sprinter leasen:

Rente en afschrijving
Wegenbelasting
All-risk verzekering inclusief inzittenden dekking
Reparaties
Ruit reparaties en vervanging
Onderhoud
Schadeherstel
Zomerbanden
24-uurs Hulp verlening in binnen- en buitenland
Gelijkwaardig vervangend vervoer bij schade en/of onderhoudswerkzaamheden na 24 uur

Eventueel uit te breiden met:

Winterbanden
Nationaal of Europees brandstofpas inclusief brandstofvoorschot

Vrijblijvende offerte aanvragen


  • Persoonlijke gegevens:  • Contract gegevens:  • Vraag/opmerking:


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heb je behoefte aan een nieuwe bedrijfswagen? Wil je daar graag zo min mogelijk voor betalen? Wil je ondertussen ook nog een bijdrage aan het milieu leveren? Dan kan je eigenlijk maar één juiste keuze maken; een Mercedes e-Sprinter leasen. Deze elektrische bedrijfswagen van Mercedes is reeds vrij populair te noemen en maakt reeds veel ondernemers, zzp’ers en (grote) bedrijven blij.

Als we het over een typische bedrijfswagen hebben, hebben we het absoluut over de Mercedes Sprinter. Deze bedrijfswagen heeft in het verleden een cruciale rol gespeeld in de wereld van de bedrijfswagens; deze bestelbus is altijd al een pionier geweest. Het is dan ook niet geheel verwonderlijk dat Mercedes ervoor gekozen heeft om hier een elektrische variant van te maken. Deze elektrische variant is 100% elektrisch, is in veel verschillende soorten en maten verkrijgbaar en is behoorlijk gunstig geprijsd. Een Mercedes e-Sprinter leasen is dus om meerdere redenen zéér interessant te noemen.

Mercedes e-Sprinter leasen; de voordelen

Als je op zoek naar een nieuwe bedrijfswagen bent, is het advies om al jouw wensen op een rijtje te zetten. Mogelijk zijn dat wensen als ‘ruim’, ‘handig’ en ‘goedkoop’. Nou, al deze wensen passen zéker bij de elektrische Mercedes Sprinter. Met name de laatst genoemde wens is iets waar je absoluut van kunt gaan genieten. De Mercedes e-Sprinter heeft een relatief voordelig leasetarief, waardoor je maandelijks een hoop geld kunt gaan besparen.

Bijkomend voordeel is dat je flink gaat besparen op de kosten van de brandstof. Je hoeft immers jouw bedrijfswagen niet meer te tanken met dure diesel of benzine. Nee, in plaats daarvan laad je de bus voor een miniem bedrag op via de laadpaal bij jouw huis of bij jouw bedrijfspand. Ook daarmee weet je maandelijks behoorlijk veel geld te besparen.

Het lage leasetarief komt ook door de lage onderhoudskosten en de hoge restwaarde. Door de hoge restwaarde schrijft de Mercedes e-Sprinter niet al te veel af; iets wat ook een zéér positieve invloed op het leasetarief heeft. Een Mercedes e-Sprinter leasen is met het oog op de financiële aspecten dus behoorlijk interessant te noemen.

Ondertussen geniet je ook van het nodige gemak en het nodige comfort. Het is namelijk wel een elektrische auto, maar het is tegelijkertijd ook een Mercedes. Dit Duitse merk is al decennia lang aan het bewijzen dat zij één van de beste automerken zijn. Het is niet voor niets dat veel taxibedrijven voor een Mercedes kiezen; dit merk heeft bewezen dat zij auto’s ontwikkelen die een hoge kilometerstand aan kunnen. Met het oog op de kwaliteit en de betrouwbaarheid is het dus ook een goed idee om een Mercedes e-Sprinter te leasen.

Tot slot is het ook nog prettig dat je met jouw bedrijf een juiste uitstraling weet te verkrijgen. Met een elektrische bedrijfswagen straal je immers uit dat je begaan bent met het milieu; dat spreekt absoluut veel (potentiële) klanten aan. Met het oog op de beeldvorming van de buitenwereld is het dus óók zeer interessant om een Mercedes e-Sprinter te leasen!

Waarom AutoLeaseCentrale?

9.4 gemiddeld cijfer van klanten
Ondernemers met jaarcijfers
Direct uit voorraad leverbaar
Binnen 24 uur uitslag

Advies nodig?

085 487 70 10

Ma t/m Vrij van 09:00-17:00 uur

Email uw vraag

Binnen 24 uur antwoord

Laat je terug bellen

Vul het formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Chat openen