fbpx
085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 - 17:00

klantenvertellen autoleasecentrale

Peugeot elektrische bedrijfswagens lease

Als zzp’er wil je ongetwijfeld zo min mogelijk geld aan jouw bedrijfswagen uitgeven. Dat is ook het geval als je de wagenparkbeheerder van een groot bedrijf met een groot wagenpark bent. Voor zowel zzp’ers als voor grote bedrijven is het steeds interessanter om een elektrische bedrijfswagen te leasen. Dat komt onder meer door de opkomst van het aantal laadpalen in ons land, maar ook door de mogelijkheid van de Peugeot elektrische bedrijfswagens lease.

Peugeot Bedrijfswagens lease

Je bent bij dit bekende Franse automerk in staat om geweldige bedrijfswagens te leasen. Deze bedrijfswagens zijn comfortabel, zijn 100% betrouwbaar, zijn volledig elektrisch, zijn zeer betaalbaar en zijn ook nog eens fraai om te zien. Voor jouw onderneming is het om bovengenoemde redenen dus zéér interessant om naar Peugeot elektrische bedrijfswagens lease te kijken.

Door een elektrische bedrijfswagen te leasen, weet je bovendien een duurzame uitstraling te verkrijgen. Deze duurzame uitstraling spreekt ongetwijfeld bij jouw klanten aan, waardoor je een nóg betere band met jouw klanten op kunt gaan bouwen. Meer en meer mensen hechten immers waarde aan het milieu en hechten daarmee ook meer waarde aan een elektrische bedrijfswagen. Met een elektrische bedrijfswagen van Peugeot kan je dus bij elke klant met een gerust gevoel voor komen rijden!

Peugeot elektrische bedrijfswagens lease; lage kosten

Elke ondernemer is ongetwijfeld bezig met het zo laag mogelijk houden van de bedrijfskosten. Des te lager de kosten zijn, des te hoger de uiteindelijke winst is. Deze lage kosten kan je onder meer verkrijgen door voor Peugeot elektrische bedrijfswagens lease te kiezen. De elektrische bedrijfswagens van Peugeot zijn namelijk zéér voordelig te noemen, waarbij onder meer de hoge restwaarde een rol speelt.

De bedrijfswagens van Peugeot zijn zeer betrouwbaar gebleken en houden daardoor hun waarde goed vast. Dit betekent dat de auto – gedurende de leasetermijn – vrij weinig afschrijft. Door de lage afschrijving ligt het maandelijkse leasetarief een stuk lager; de maandelijkse afschrijving is immers ook een stuk lager. Daarnaast liggen de onderhoudskosten ook behoorlijk laag, aangezien elektrische bedrijfswagens vrij weinig onderdelen kennen. Daardoor is de kans ook een stuk kleiner dat je langs de weg stil komt te staan door een kapot onderdeel.

Verder hoef je een stuk minder te betalen aan de brandstof voor een elektrische bedrijfswagen van Peugeot. Deze elektrische bedrijfswagens zijn namelijk 100% elektrisch, waarbij je kunt rekenen op een flinke actieradius. Als je één keer per dag de accu volledig oplaadt, geniet je moeiteloos van honderden kilometers aan gemak én van lage kosten. Je hoeft de auto immers niet vol te tanken met dure brandstof.

Om bovengenoemde redenen is het zeer interessant om eens naar Peugeot elektrische bedrijfswagens lease te kijken. Je weet daardoor van een laag leasetarief te genieten, je weet de juiste uitstraling te verkrijgen en je geniet ook nog eens van veel gemak. Ook het feit dat je maandelijks precies weet wat je aan de bedrijfswagen kwijt gaat zijn, spreekt veel ondernemers bijzonder aan. Bovendien heb je bij Peugeot de keus tussen twee elektrische bedrijfswagens; de elektrische Peugeot Partner en de Peugeot e-Expert.

Chat openen